05.12.2013, 14:33 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene på juleferie med sejr

SpilXperten.com tror på midtjyske sejr i efterårets sidste kamp, mens oddsbomben peger på Duncan som første målscorer.

Sidste kamp inden vinterpausen, og det giver derfor helt sig selv, at begge hold vil være ekstra opsatte på et godt resultat her. På forhånd ligger det fast, at FC Midtjylland overvintrer på førstepladsen, men forspringet til forfølgerne er mindsket, og blot fire point adskiller nu FC Midtjylland fra forfølgerne.

AGF er før denne runde placeret midt i tabellen, og denne kamp afgør derfor, om man skal overvintre i den sjove eller tunge ende. Til denne kamp bør Midtjylland stå med de bedste kort på hånden, og odds 1,85 for hjemmesejren skal derfor være flot betalt.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - AGF SØNDAG D. 8/12 KL. 16.30 - KØB BILLETTER HER >>

De to hold har allerede mødt hinanden to gange i kalenderåret 2013, hvor begge kampe er endt med tre point til FCM. AGF har til denne kamp tvivl om flere spillere, der senest sad ude mod OB. Største profil er målmand og anfører Steffen Rasmussen, der er svær at erstatte.

Defensiven hos AGF har i de seneste par kampe set rigtig sløj ud, og således har man i de seneste tre kampe indkasseret hele ni mål. Gennem hele sæsonen har man også set sårbare ud på dødbolde, og det kan give problemer mod FC Midtjylland, der har gjort det godt på standardsituationer hidtil i sæsonen. På hjemmebane har ulvene hele sæsonen været svære at spille mod, og det bør ikke ændre sig her.

Danny Olsen spiller samtidig sidste kamp i FC Midtjylland-trøjen, inden han skifter til netop dagens modstander fra AGF. Det bør ligeledes tale ekstra for hjemmesejren, at Danny Olsen og muligvis flere spillere gerne vil have en afsked på bedste vis med de tre point.

Oddsbomben: Morten 'Duncan' Rasmussen ligner et godt bud på en første målscorer for FC Midtjylland. Specielt fordi AGF på det seneste har set sårbare ud på dødbolde og ligeledes har været ramt af defensive afbud. Det bør skabe en vis usikkerhed i de bagerste rækker. Netop det kan Duncan udnytte, og han bør derfor få tilstrækkeligt med muligheder foran mål – enten i åbent spil eller på dødbolde bør der opstå muligheder. Det giver odds 5,75 på Duncan som første målscorer.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal til odds 1,85 hos Unibet – SPIL HER >>

Der findes også den ovale fodbold
2014 venter lige rundt om hjørnet, og det betyder også, at Super Bowl snart afvikles. Årets største éndags-sportsbegivenhed afholdes således i starten af februar næste år, og det tiltrækker TV-seere fra hele verden. Vil du have den perfekte aften med Super Bowl, kan du finde odds, opskrifter og oversigt til TV-programmet på www.super-bowl.dk.