20.12.2013, 09:41 | Af: Administrator

Ulvene forbereder sig igen i Portugal

FC Midtjylland drager fra den 3. til 13. februar på træningslejr i Portugal, hvor ulvene forbereder sig til et spændende forår.

15 kampe på tre måneder. Sådan lyder forårsmenuen for de midtjyske ulve. Og for at forberede sig bedst muligt til et spændende forår har FC Midtjylland igen i år valgt at tage på træningslejr til Portugal. Det er tredje år i træk, at ulvene forbereder sig ved Algarvekysten.

- Det er en perfekt ramme for vores opstart. Vi skal forberede os bedst muligt på et spændende forår, og vi får en ramme, som vi gerne vil have det i Portugal, hvor vi bor på et godt hotel, og hvor vi har vores egen træningsbane, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Det giver en fleksibilitet i hverdagen, at vi har vores egen træningsbane, og det er vigtigt. Vi kan træne så meget, vi vil og på det tidspunkt, vi ønsker. Det er ikke noget, man oplever mange andre steder, hvor man ofte får tildelt tider, siger Riddersholm.

Sidste år vandt ulvene træningsturneringen Atlantic Trophy, mens det blev til en sejr i Atlantic Cup i 2012. Og det er altså Atlantic Cup, som ulvene skal kæmpe i til februar.

Som det også har været tilfældet i de foregående år kan en række af klubbens største talenter se frem til at komme med på træningslejren.

- Vi vil som altid tage seks til otte akademispillere med for at gøre dem klar og for at integrere dem i vores spillestil og den kultur, vi forsøger at skabe, forklarer cheftræneren.

- Træningslejren er vigtig i forhold til at øge det taktiske niveau, hvor vi skal have lagt nye lag på vores spil og videreudvikle det koncept, vi har skabt. Samtidig er det også en mulighed for at gå i dybden med forskellige ting, siger Glen Riddersholm.

Ulvene er på træningslejr fra den 3. til den 13. februar.