02.12.2013, 15:51 | Af: Administrator

Unge ulve klar til DBU futuretræning

FC Midtjylland har fem akademispillere med, når DBU indkalder til futuretræning senere i december.

Når DBU i midten af december indkalder til futuretræning i Tilst er FC Midtjylland flot repræsenteret med hele fem akademispillere. Til U16-træningen den 10. december er de to førsteårs U17-spillere Sebastian Hairing Lodahl, der kommer fra samarbejdsklubben KLG, og Mads Olsen udtaget.

Dagen efter gælder det U17-futuretræningen, og her er Rasmus Nicolaisen, der kommer fra samarbejdsklubben Aulum IF, Gloire Rutikanga, der kommer fra samarbejdsklubben Skjern GF, og Mikkel Duelund udtaget.

Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt, og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kamp. Det kan også være spillere, som DBU tidligere har noteret sig og derfor gerne vil have mulighed for at igen matchet op mod andre dygtige spillere.

Endelig kan der også være tale om spillere, der på grund af skader eller andet ikke har haft mulighed for at deltage på tidligere afviklede talent- eller landsholdssamlinger, men nu er klar og derfor får mulighed for matchning mod andre dygtige spillere.