27.02.2013, 21:53 | Af: Administrator

FC Midtjylland indgår samarbejde med danskfodbold.com

Ulvene har indgået et samarbejde med danskfodbold.com om levering af statistik til klubbens nye hjemmeside.

danskfodbold.com, der har Danmarks mest omfattende database om dansk fodbold, bliver ny statistikpartner i FC Midtjylland. I fremtiden vil danskfodbold.com sørge for, at ulvenes nye hjemmeside har de senest opdaterede data på stilling, kampprogram og spillerstatistik.

- Det har høj prioritet for os, at det statistiske materiale, vi bruger på vores hjemmeside, har en høj standard, og det kan danskfodbold.com sikre fuldt ud, siger Martin Høj, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

- Vi har indgået en langsigtet samarbejdsaftale, som med tiden udvides, så vi kan udnytte den imponerende datamængde, som danskfodbold.com har på FC Midtjylland. Derfor vil vi i fremtiden implementere all time statistik på vores hjemmeside, siger Martin Høj.

danskfodbold.com har statistisk materiale for samtlige af ulvenes kampe, og i fremtiden vil det blive tilgængeligt for alle besøgende på fcm.dk.

- Det giver helt unikke muligheder for at skabe et virtuelt fan-univers på hjemmesiden, hvor vi kan lave et link mellem FC Midtjyllands imponerende historie og klubben i dag. Dermed kan samarbejdet med danskfodbold.com stille sulten for alle os ”fodboldnørder” med hang til statistik og historie, siger Michael Munch, der er Fan & Marketing Coordinator i FC Midtjylland.

Også hos danskfodbold.com ser man frem til samarbejdet.

- Vi er glade for og stolte over, at FC Midtjylland har valgt at indgå et samarbejde med os. Vi tager det som en blåstempling af vores ambition om at have så korrekte data som muligt om dansk fodbold, siger Jimmie Thomsen, der er en af de fire personer bag danskfodbold.com.

- Vi ser FC Midtjylland som en klub, der tør gå forrest og ikke er bange for at tænke anderledes. Vi håber, at dette også vil gøre sig gældende i statistiksamarbejdet, så vi sammen kan sætte nye standarder for brugen af statistik ikke mindst over for klubbens fans, supplerer Søren Elbech, en anden af de fire personer bag Danmarks førende website om dansk fodbold.