23.02.2013, 20:28 | Af: Administrator

FC Midtjylland sikrer sig islandsk landsholdsspiller

Den islandske landsholdsspiller Eyjolfur Hedinsson har skrevet under på en to og et halvt-årig kontrakt med ulvene.

FC Midtjylland styrker til sommer midtbanen med den hårdtarbejdende og målfarlige islandske landsholdsspiller Eyjolfur Hedinsson, der skifter transferfrit til den midtjyske klub fra superligakonkurrenterne SønderjyskE.

- Vi har ledt efter en støtte til holdet, som er stærk i både med- og modvind, og det er Eyjolfur Hedinsson. Vi er sikre på, at han vil passe godt ind i de værdier, vi har i FC Midtjylland, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

- Vi kan til sommer komme i en situation, hvor vi kommer til at mangle midtbanespillere, og derfor viser det rettidig omhu, at vi transferfrit henter Eyjolfur Hedinsson, siger direktøren, der hæfter sig ved, at Hedinsson besidder en stærk islandsk mentalitet.

Den 28-årige islandske landsholdsspiller sluttede efteråret godt af for SønderjyskE, hvor han scorede i de sidste fire kampe, og selv ser Hedinsson frem til at blive en del af truppen i FC Midtjylland, som han betegner som en spændende klub.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Claus og Glen, og FC Midtjylland er en spændende klub. Det er et stort hold i Danmark, som vil spille med om medaljer, og det vil jeg gerne bidrage til. Det er en klub med mange gode spillere, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Eyjolfur Hedinsson.

- De gange, jeg har spillet på MCH Arena, har det været en fed oplevelse. Det er et fantastisk stadion, og der plejer at være mange tilskuere. Samtidig har klubben en direktør og en træner, som vil opnå deres mål, og det er vigtigt at have personer, der virkelig vil tingene, siger Hedinsson, der har fire landskampe på CV´et.

- Jeg ser meget frem til skiftet, men det er først til sommer, og vi har nogle vigtige måneder foran os i SønderjyskE. Det fokuserer jeg på nu, og når sæsonen er færdig, tænker jeg på FC Midtjylland. Men jeg glæder mig til at kommer til klubben til sommer, siger den islandske landsholdsspiller.

Fakta om Eyjolfur Hedinsson

Fødselsdato: 1-1-1985

Nationalitet: Islandsk

Højde: 186 cm

Tidligere hold: ÍR, Fylkir, GAIS, SønderjyskE

Landskampe: 4 A-landskampe, 4 U-landskampe