20.02.2013, 15:42 | Af: Administrator

Hedinsson er hårdtarbejdende og målfarlig

Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over tilgangen af Eylofur Hedinsson, som han betegner som en type, der mangler i den midtjyske trup.

 

FC Midtjylland kan til sommer se frem til tilgang af den islandske landsholdsspiller Eyjolfur Hedinsson, der har skrevet en to og et halvt-årig kontrakt med ulvene. Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til ankomsten af den 28-årige landsholdsspiller, som har nogle af de kvaliteter, som truppen savner.

- Efter nogle gode samtaler har han efterladt et godt indtryk, som vidner om en ambitiøs og seriøs spiller, der også indeholder nogle gode menneskelige kvaliteter. Jeg glæder mig over at få en spiller, der ud over sin menneskelige egenskaber er en målfarlig og hårdtarbejdende boks til boks-spiller.

- Han er en vindertype og en spiltype, vi har manglet. Vi mener, vi kan udvikle ham til at blive en endnu større profil i Superligaen, end han allerede er. Med tilgangen forbereder vi os mod det kommende transfervindue, hvor det ligger i kortene, at vi kan miste nogle spillere, siger Glen Riddersholm.

-  Hedinsson er en fleksibel midtbanespiller, som har en stærk karakter. Han en type, som ikke kun lever på sine individuelle færdigheder, som vi er kendetegnet ved, men vil kunne bidrage med hårdhed og et meget højt bundniveau, som vi vil få stor gavn af, siger cheftræneren.

Eyjolfur Hedinsson har står noteret for fire optrædener for det islandske landshold.