27.02.2013, 16:59 | Af: Administrator

Masser af aktiviteter inden forårspremieren

På lørdag skydes foråret ind på Heden, når FC Midtjylland sparker forårssæsonen i gang mod Sønderjyske på hjemmebane.

Fodboldabstinenserne sidder efterhånden helt uden på tøjet, men på lørdag bliver der atter fløjtet op til Superligabold på MCH Arena, når ulvene åbner forårssæsonen med en yderst vigtig kamp mod SønderjyskE klokken 17.00.

Men allerede to timer før kick off skydes fodboldfesten i gang på MCH Arena. KVIK Cafeen åbnes for alle, og det fejres med live musik og direkte transmission af cheftræner Glen Riddersholms optakt. Der vil være fadøl og sodavand til halv pris inden kampen og mulighed for at købe mad.

Fra klokken 15.30 åbner Faxe Kondi Game Park, hvor der vil være masser af aktiviteter med blandt andet Rodeofodbold, bordfodbold og FIFA 13, så stemningen er i top, når der klokken 17.00 skal ydes maksimal opbakning til ulvene, når første dommerfløjt lyder.

Efter kampen er der mulighed for at slutte fodboldfesten i Fanloungen, som vil være åben for alle. Her vil der være mulighed for at møde Kolja Afriyie og klublegenden Frank Kristensen, som på lørdag kan få sit officielle comeback for ulvene. Derudover vil Ulveshoppen, som har fået et nyt look henover vinterpausen, være åben hele dagen.

Derfor er der al mulig grund til at troppe op på MCH Arena på lørdag, når forårets skydes ind.