21.02.2013, 14:07 | Af: Administrator

Sidste testkamp spilles på MCH Arena

FC Midtjylland spiller på lørdag holdets sidste træningskamp inden superligastarten den 2. marts.

Der er kun ni dage, til at FC Midtjylland skyder hul på forårssæsonen i Superligaen, når holdet på hjemmebane tager imod SønderjyskE. På lørdag spiller holdet den sidste testkamp, når Thomas Thomasberg og Fredericia kommer på besøg på MCH Arena.

Det bliver den sidste test frem mod et vigtigt forår for Glen Riddersholm og co. Ulvene er fortsat ubesejrede i årets træningskampe, hvor det blev til to sejre i Danmark, inden holdet med to sejre og et uafgjort resultat i Portugal sikrede sig trofæet i Atlantic Trophy

Dermed er der lagt op til, at tilskuerne kan se et skarpt og tændt FCM-mandskab løbe på banen på MCH Arena på lørdag klokken 14.00. Der vil som altid til træningskampe være gratis entre. Tilskuere henvises til Handelsbanken Tribunen, som der er adgang til gennem hovedindgangen.

Træningskampe 2013
FC Midtjylland - Randers FC 3-0
FC Midtjylland - Vejle Boldklub Kolding 2-1
FC Midtjylland - Helsingborg IF 1-1
FC Midtjylland - SC Farense 2-0
FC Midtjylland - Elfborg 2-1