22.03.2013, 17:09 | Af: Administrator

Ærgerligt nederlag til reserverne

To alvorlige fejl betød, at reserverne måtte drage tomhændede fra mødet med Brøndby

Brøndby IF II – FC Midtjylland II 2-1 (2-1)
1-0 Brøndby (2’)
1-1 Isaac Oliseh (3’)
2-1 Brøndby (22’)

Da FCM og Brøndbys reserver i starten af marts tørnede sammen, endte det med en 4-0 sejr til sjællænderne efter en svag indsats af FCM II. Fredagens reserveholdskamp i Brøndby var derfor en kærkommen mulighed for ulvene for at revanchere sig, men holdet fik noget nær den værst tænkelige start på opgøret. Efter to minuttes spil skabte et unødvendigt boldtab på banens midte således en farlig situation, der blev helt kritisk, da FCM-forsvaret forsømte at cleare bolden. Det betød at en Brøndby-spiller kom helt alene igennem og kunne sende bolden ind bag Jakob Haugaard, der var prisgivet i stuationen.

Målet nåede dog ikke at influere kampens forløb, for blot minuttet efter udlignede FCM - Et FCM-angreb gav en nedfaldsbold uden for feltet, og den firsttimede Isaac Oliseh ind i det lange hjørne. Flot sparket ind af den nigerianske balancespiller.

Desværre skulle det vise sig, at FCM II ikke havde opbrugt deres kvote af fejl, for efter 22 minutters spil, giver et nyt boldtab på banens midte værterne en omstillingschance. Haugaard får dog læst situationen godt, og kommer ud af sit mål i tide til at sparke bolden væk for fødderne af en Brøndbyspiller, der er løbet i dybden. Uheldigvis ender bolden hos en Brøndby-spiller, og han holder hovedet koldt, og sparker 2-1 målet ind i det tomme mål.

Skarpheden manglede
Den stilling forsøgte ulvene igennem hele anden halvleg at ændre på, blandt andet i kraft af flere offensive udskiftninger, men til trods for overvægt i spil og chancer, manglede effektiviteten - og det frustrerede Lars Friis:

- Det ærgrer os helt vildt, at vi ikke får noget med hjem. Vi har bolden mest kampen igennem, og vi skaber rigeligt med chancer til at afgøre tingene til vores fordel, og det skal vi forbedre. Vi har mange unge spillere med i dag, og naturligvis er der et udviklingsaspekt i de her kampe, men det handler altså om at få lavet et resultat. Der skal vi være mere kyniske, konstaterer FCM-træneren, der efter kampen fremhævede Tim Janssen for en god indsats:

- Tim laver nogle gode ting, både offensivt og defensivt, og leverer samtidig en stor arbejdsindsats. Han sørgede for at lægge pres på Brøndbys forsvarere, når de var i boldbesiddelse, og det gjorde det svært for dem at skille sig ordentligt af med bolden.

Brøndby benyttede lejligheden til at give spilletid en række spillere fra Superligatruppen, blandt andet Daniel Norouzi, Dario Dumic, Brent McGrath og et par gode bekendte af FCM, i form af Mikkel Thygesen og Martin Albrechtsen.

FCM II spiller igen tirsdag den. 2 april kl. 17.00, imod Silkeborg i en kamp der bliver afviklet på MCH Arena.

Startopstilling FCM: Jakob HaugaardJesper Lauridsen, Joachim Andersen, Noah Olawale Ojuola, André RømerIsaac Oliseh, Lasse Thomsen, Mikkel FrankochPione Sisto, Tim Janssen, Musefiu Ashiru

Indskiftninger
59’ Mads Aasgaard ind, Musefiu Ashiru ud
74’ Paul Onuachu ind, Lasse Thomsen ud
83’ Mikkel Luimes ind, Mikkel Frankoch ud

Ikke benyttet:  Michael Ravn, Tobias Jeremiassen, Benjamin Ayuba