17.03.2013, 20:48 | Af: Administrator

Albæk-mål gav uafgjort i Brøndby

Ulvene er fortsat ubesejrede i foråret, efter at Mads Albæks frisparksmål sikrede uafgjort mod Brøndby.

For tredje gang i denne sæson spillede Brøndby og FC Midtjylland 1-1. Quincy Antipas bragte hjemmeholdet foran kort før pausen, mens Mads Albæk skød anden halvleg i gang med et frisparkmål, som sikrede det femte midtjyske point i foråret.

Opgøret blev skudt i gang med stor intensitet, og allerede efter to minutter kom kampens første store chance. Hjemmeholdet var hurtig til at afvikle et frispark, som blev sendt ud i højre side, hvor et indlæg til bagerste stolpe gav hjemmeholdet en stor mulighed, da Jens Stryger Larsen helt blank kunne sætte hovedet på, men en hurtig reaktion af Jonas Lössl forhindrede en hurtig Brøndby-føring.

Blot to minutter senere var det gæsternes tur til at komme frem til en mulighed. Morten 'Duncan' Rasmussen vandt en hovedstødsduel og fik sendt bolden videre til Izunna Uzochukwu, som fra højre side af feltet fik sendt en afslutning mod Brøndby-målet.

Hjemmeholdet fik endnu en god mulighed i kampens begyndelse, da Dennis Rommedahl opsnappede en forkølet Brøndby-afslutning i feltet og fik sendt en bold på tværs, men den fremstormende Brøndby-spiller manglede i situationen få centimeter for at nå frem til indlægget.

Midtvejs i første halvleg sluttede fine FCM-kombinationer med et godt Mads Albæk-løb inde i Brøndby-feltet, hvor han forsøgte at lægge bolden på tværs til Morten 'Duncan' Rasmussen, men hjemmeholdet fik afværget situationen til hjørnespark.

Bedst som alle havde indstillet sig på en nulløsning ved pausen, opsnappede Quincy Antipas bolden efter en situation, hvor FCM-spillerne appellerede for frispark. Den hurtige Brøndby-angriber tog en tur på tværs af feltet og sendte hjemmeholdet i front med sin 1-0-scoring fire minutter før pausen.

Ulvene viste god moral mod FC Nordsjælland for en uge siden, og den egenskab brugte de igen i dag. Fire minutter var spillet af anden halvleg, da Mads Albæk omsatte et frispark, som blev begået på ham selv, til mål, da han via muren sendte 1-1-scoringen i mål.

De midtjyske gæster jagtede alle tre point, og mod slutningen af kampen erstattede Tim Janssen Rilwan Hassan, så man gik over og spillede med to angribere,  men den afgørende chance kom ikke, og så måtte de to mandskaber for tredje gang i denne sæson acceptere et 1-1-resultat mod hinanden.

Matchfacts
Brøndby - FC Midtjylland 1-1 (1-0)
1-0 Quincy Antipas 41'
1-1 Mads Albæk 49'

Advarsler: Simon Makienok, Patrick da Silva, Clarence Goodson, Jan Kristiansen, Andre Rømer

FC Midtjylland: Jonas Lössl - Andre Rømer, Kolja Afriyie, Kristian Ipsa, Jesper Juelsgård - Kristian Bak (46' Sylvester Igboun) - Mads Albæk, Izunna Uzochukwu, Petter Andersson (65' Danny Olsen), Rilwan Hassan (80' Tim Janssen) - Morten 'Duncan' Rasmussen.

Dommer: Michael Tykgaard

Tilskuere: 6.086