20.03.2013, 23:16 | Af: Administrator

Der kan også laves hotte ting på snedækkede baner

En snedækket bane var ingen hindring for at lave finter, der ville have gjort selv Cristiano Ronaldo misundelig.

Onsdag aften var tredje aften på årets turne rundt i Ulveland med FCM Fodboldskole. Denne aften var det drengene fra årgang 2000 i FCM Klubsamarbejdets område 4, der mødte op til en FED oplevelse, og det gjorde de så sammen med målmændene fra både årgang 2000 og 2001 fra området.

Skulle man være i tvivl om det ville blive en magisk aften, så stod det ret hurtigt klart, at det ville blive en af de aftner, som ikke bare vil stå klar i erindringen i den kommende tid, men som der med sikkerhed også vil blive talt om de kommende år. Drengene virkede således allerede under det indledende møde utroligt tændte på at komme ud at vise sit værd, men det var nu mere vejret, der vil betyde, at der går lang tid inden FCM Fodboldskolen i Studsgård kommer til at stå svagt i erindringen. Det var nemlig et snedækket stadion, der ventede drengene, men det til trods blev der kæmpet til den store guldmedalje og der blev momentvis vist detaljer, som faktisk burde være umulige at udføre på en bane som denne. Men drengene var bare ligeglade med vejret og selv om det var koldt, så var der ingen tuderi – de gav den bare gas!

Når forældrene derimod momentvis søgte mod klubhuset på idrætsanlægget i Studsgård for at varme sig på en kop kaffe, så havde værterne samtidig også sørget for et yderst velbesøgt hjørne – nemlig et hjørne, hvor der blev grillet frankfurtere, og vi skulle hilse at sige, at grillmesteren havde mere end travlt. Et super initiativ af værtsklubben, Studsgård GIF J

Efter 2 timer med træning, kamp, fight, vilje samt masser af smil og kvikke bemærkninger var det tid til at FCM trænerne gik i enrum for at nå til enighed om, hvilke af aftenens drenge, der skal komme igen på FCM Fodboldskolen i Studsgård GIF. Se hvilke spillere der blev valgt. KLIK HER.