16.03.2013, 11:18 | Af: Administrator

'Duncan': Bedste form i FCM-tiden

Morten 'Duncan' Rasmussen har været skarp i træningskampene og haft en god vinteropstart, og selv mener angriberen, at han er i den bedste form, han har været i sin FCM-tid.

FC Midtjylland har fået en godkendt start på foråret, hvor holdet har hentet fire point i de første to kampe. I angrebet har Morten 'Duncan' Rasmussen været starter i begge kampe, og den hovedstødsstærke angriber har vist god form i forårets første kampe.

- Jeg føler mig helt klart i den bedste form, jeg har været i Midtjylland-tiden. Jeg har haft en rigtig god træningsopstart, hvor jeg ikke rigtig har døjet med nogle problemer, så jeg har kunnet træne med hver gang.

- Jeg har været skarp i træningskampene, og jeg synes også, jeg har været okay skarp i turneringskampene. Jeg har ikke fået scoret endnu, men været skarp i duellerne og spillet på banen, og så jeg er sikker på, at det nok skal komme, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

Han havde svære betingelser i forårspremieren mod SønderjyskE, men fik vist prøver på sine kvaliteter i kampen mod de danske mestre fra FC Nordsjælland.

Gensyn med tidligere hjemmebane
- Den første kamp var svær. Der kom jeg ikke rigtig til noget, men jeg kæmpede hårdt og gjorde, hvad jeg kunne. Anden kamp var bedre. Som hold spillede vi bedre, og jeg synes, jeg bidrog med at komme til afslutninger. Jeg ville gerne have scoret, men det kommer forhåbentlig på søndag.

Søndag gælder det Morten 'Duncan' Rasmussens tidligere klub Brøndby, hvor den fysisk stærke angriber spillede i mere end fire år. Derfor er det da også noget særligt, når han søndag aften løber på banen på sin gamle hjemmebane.

- Jeg har spillet over 100 kampe for klubben, så selvfølgelig er det lidt specielt, men når kampen er i gang, tænker man ikke over det. Men det er klart, at når vi ankommer til stadion og skal ind i et andet omklædningsrum end det, man har prøvet i så mange år, så er det anderledes.

Kan slå alle hold
Inden søndagens kamp indtager ulvene en syvendeplads i ligaen, mens Brøndby ligger sidst. Seks point skiller de to mandskaber i en særdeles tæt Superliga.

- Det bliver en spændende kamp. Vi har fået fire point i de første to kampe, og Brøndby kom i gang på Aarhus Stadion, så det er to hold med selvtillid, der møder hinanden. Samtidig er det en meget vigtig kamp, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

- Det er et hold med selvtillid, der tager til Brøndby. Vi har gjort det godt i stort set alle træningskampene. Vi var ikke så gode mod SønderjyskE men fik tre point. Mod Nordsjælland spillede vi bedre og fik et point men havde chancer til at vinde kampen. Vi tror helt sikkert på, at vi kan slå alle hold, og vi tager til Brøndby Stadion for at vinde, siger 'Duncan'.

Der er kampstart på Brøndby Stadion søndag klokken 19.00. Kampen vises direkte på TV3+.