05.03.2013, 10:53 | Af: Administrator

FCM Biz Net har fået egen plads i loungen

I Biz Net-området er der mulighed for at møde repræsentanter fra FCM Netværk og høre mere om, hvilke muligheder FCM Netværk tilbyder.

Der blev søsat mange nye tiltag til forårets første hjemmekamp mod SønderjyskE. Foran MCH Arena var der aktiviterer, men i loungen var der også nye tiltag.

Et af de nye tiltag er, at Biz Net har fået sit eget hjørne i loungen på 2. sal. Det er et område af loungen, som kan anvendes af VIP-gæsterne, som eventuelt har behov for at tale med en kunde i mere afslappede og rolige omgivelser.

Der er i Biz Net-området også mulighed for at møde repræsentanter fra FCM Netværk og høre mere om, hvilke muligheder FCM Netværk tilbyder. Det er firmaet ImageCreator A/S, som har designet og etableret det nye business-område.

Der var i det nye business-område stor søgning på FCM Netværksgolf, som er et af de nyeste netværkstiltag. FCM Netværksgolf er et samarbejde mellem Brande Golfklub og FC Midtjylland.

Biz Net-området er åben til alle hjemmekampe, og vi opfordrer til, at man kigger forbi og lader sig inspirere af omgivelserne.

FCM Netværkssamarbejdet. Læs mere her
FCM Netværkssamarbejdet på LinkedIn. Læs mere her