18.03.2013, 23:27 | Af: Administrator

FCM Fodboldskole afholdt midt i vinterstorm

Blæsten fik ikke lov at sætte en stopper for unge knægtes lyst til at vise sine evner frem for FC Midtjylland...

Endelig kom dagen, hvor det var tid til at skyde FCM Fodboldskoler anno 2013 i gang, og selv ikke vejrguderne skulle få lov at holde de unge knægte fra årgang 2000 fra henholdsvis FCM Klubsamarbejdets område 1 og 2 fra at vise, hvad de kunne. Både hos Bedsted IF i Thy og hos Feldborg/Haderup IF måtte man dog kravle indendøre, men begge værtsklubber havde i sine forberedelser været så forudseende, at det sagtens lod sig gøre, og dermed var begge klubber i allerhøjeste grad med til at gøre, at alle drenge og disses forældre kunne tage hjem fra FCM Fodboldskole en FED oplevelse rigere.

Se hvilke spillere fra område 1 hos Bedsted IF, der efterfølgende blev valgt til videre deltagelse på FCM Fodboldskole. KLIK HER.

Se hvilke spillere fra område 2 hos Feldborg/Haderup IF, der efterfølgende blev valgt til videre deltagelse på FCM Fodboldskole. KLIK HER.