10.03.2013, 00:24 | Af: Administrator

FCM-talenter vil vise sig frem

Marco Larsen og Frederik Møller kan få debut på det danske U21-landshold, hvis de kommer i kamp senere på måneden, når de danske talenter møder Frankrig og Norge.

- Det havde jeg ikke lige set komme.

Sådan lyder det enstemmigt fra Marco Larsen og Frederik Møller, når snakken falder på den U21-landsholdsudtagelse, som tikkede ind hos de to FCM-talenter i slutningen af ugen. De har begge masser af ungdomslandskampe på CV'et, men alligevel var overraskelsen stor, da deres navne var på listen over den nye U21-landsholdstrup.

Dermed er de to FC Midtjylland-talenter, der begge har gået på klubbens fodboldakademi, med i den gruppe af spillere, som det nye U21-landshold skal bygges op omkring.

- Det betyder, at der stadig er nogle, der holder øje med mig, og at de har set, at jeg har gjort det godt. Jeg er utrolig stolt over og glad for at være udtaget. Jeg glæder mig helt vildt til at komme af sted, siger Marco Larsen.

- Målet er helt klar at vise mig frem, hvis jeg kommer i kamp. Jeg vil vise trænerteamet, at jeg er et godt bud på en spiller, som de skal satse på i fremtiden, siger angriberen, der står noteret for 29 kampe med tilhørende fem mål i DBU-regi.
-----------------------------------------
MANDAG KL.19 FCM-FCN:
NYHED! Se PreMatch: http://youtu.be/-4yRwSMfyHQ
Læs Update: http://www.e-pages.dk/mediehusethf/27/
Spilforslag: http://tinyurl.com/cxrmnkv
Print-Selv-Billet: www.fcm.dk/billet

-----------------------------------------
Også Frederik Møller, der er tilbage i FC Midtjylland, efter at han i efteråret var udlejet til Hobro, glæder sig over udtagelsen.

- Det er rigtig fedt at få lov til at tage springet til U21-landsholdet. Der er stort spring fra U19- og U20-landsholdet til U21-landsholdet, så det er rigtig stort, siger venstre backen, der er klar til at vise sine kvaliteter frem mod Frankrig og Norge.

- Udtagelsen betyder, at jeg får mulighed for at vise mig frem for trænerne og forhåbentlig efterlade et godt indtryk.

- Det er et stort skulderklap. Jeg var ikke med i truppen til den første kamp i Superligaen, og jeg ved, at jeg skal have tålmodighed for at få spilletid. Derfor er det fedt at blive udtaget til U21-landsholdet og forhåbentlig få nogle minutter i benene, som er på et højere niveau end Reserveligaen, siger Frederik Møller, der er noteret for 38 ungdomslandskampe.

Det danske U21-landshold spiller den 21. marts en venskabskamp mod Frankrig i Tours, mens de danske talenter den 25. marts i Viborg møder Norge i en venskabskamp. Det vil være debut på U21-landsholdet for både Frederik Møller og Marco Larsen, hvis de kommer i kamp.