07.03.2013, 13:41 | Af: Administrator

Korch udtaget til U19-landsholdet

Oliver Korch er udtaget til Danmarks to testkampe mod Frankrig i slutningen af marts.

FC Midtjyllands Oliver Korch er med, når de danske U19-talenter den 21. og 23. marts møder Frankrig på udebane som forberedelse til sommerens Elite Round i Portugal. Derimod må landstræner Thomas Frank se bort fra ulvenes Patrick Banggard Jensen, der er ude med kyssesyge.

Frankrig er ikke nogen ukendt modstander for det danske U19-landshold. Holdene mødte nemlig hinanden ved U17-EM i 2011, hvor Danmark vandt. Den danske landstræner glæder sig over, at de danske talenter bliver matchet mod en stærk modstander.

- Frankrig er en topnation i Europa og er altid et stærkt hold. Vi mødte holdet for to år siden, hvor vi vandt 1-0 i en meget tæt kamp, men der sker meget på et hold fra U17 til U19, så det bliver en god udfordring for spillerne, siger Thomas Frank til DBU.

Kampene mod Frankrig er næstsidste Test">test">Test">Test">test">Test">test inden det for alvor går løs ved Elite Round i Portugal til sommer, hvor holdet skal kæmpe om en plads ved EM-slutrunden. Derfor skal kampene bruges til at finpudse detaljerne.

- Vi skal bruge kampene til at videreudvikle nogle elementer i spillet. Blandt andet skal vi arbejde på de offensive omstillinger og spillet i feltet. Og så skal vi også Test">test">Test">Test">test">Test">test">test">Test">test">Test">Test">test">teste forskellige konstellationer af og finde den rigtige startopstilling, siger landstræneren.

Oliver Korch, der fik debut på U19-landsholdet i september sidste år, står noteret for syv kampe og fem sejre. I alt har den talentfulde målmand spillet 33 ungdomslandskampe.