25.03.2013, 18:53 | Af: Administrator

Larsen millimeter fra debut-scoring på U21-landsholdet

Både Marco Larsen og Frederik Møller var i startopstillingen for det danske U21-landshold i 2-0-sejren over Norge.

Marco Larsen var tæt på at få en drømmedebut for det danske U21-landshold, da han i dagens kamp mod Norge på Viborg Stadion havde fundet vej til den danske start-11. Efter en god halv time kom FC Midtjylland-angriberen til afslutning, men stolpen forhindrede unge Larsen i at score i sin debut.

Forinden havde den anden FCM'er Frederik Møller, som fik sin debut for U21-landsholdet i fredagens kamp mod Frankrig, gjort opmærksom på sig selv, da han allerede efter fem minutter brød igennem på venstrekanten og fik sendt en afslutning af sted fra en spids vinkel.

Marco Larsen fik den første time på banen for de danske talenter, mens Frederik Møller spillede hele kampen, og den unge FCM-back viste prøver sine offensive kvaliteter, da han serverede et perfekt indlæg til Jeppe Illum, som med hovedet kunne sende kuglen i nettet. Forinden havde Jeppe Illum, som erstattede Marco Larsen, bragt Danmark foran 1-0.

Med dagens 2-0-sejr over Norge fik de danske talenter revancheret sig fra 3-1-nederlaget til Frankrig for tre dage siden. Næste gang det danske U21-landshold samles bliver i begyndelsen af juni.