01.03.2013, 10:54 | Af: Administrator

MCH ny trøjesponsor i FC Midtjylland i foråret

Når ulvene løber på banen til forårspremieren på lørdag bliver det med MCH på maven.

Det er ikke kun nye trøjer, ulvene løber på banen i, når Superligaen skydes i gang på lørdag. Der er også kommet et nyt sponsornavn på midtjydernes spilletrøjer. MCH bliver nemlig ny trøjesponsor for ulvene i forårets 13 kampe.

- Det er endnu et bevis på det tætte samarbejde, der er mellem MCH og FC Midtjylland. Vi er selvfølgelig glade for, at vi kan indvie vores nye trøjer med så kendt et brand som MCH på maven, siger Martin Høj, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

- Det er en aftale, der skaber stor værdi for begge parter. Hele området omkring MCH Arena er der, hvor oplevelserne er, og vi glæder os over, at en national spiller, som MCH er, bakker op om FC Midtjylland, siger den kommercielle direktør.

Også klubbens ordførende direktør glæder sig over, at aftalen med MCH er kommet på plads.

- Den nye kommercielle afdeling har landet mange flotte aftaler i den seneste periode, og aftalen med MCH er den seneste i rækken. Vi tror og håber, at den store interesse, som sælgerne møder, kan være med til at hæve de kommercielle indtægter, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

- Jeg er rigtig glad for, vi har lukket aftalen med vores gode samarbejdspartner MCH. Vi er glade for det tætte samarbejde, vi har med Georg Sørensen og MCH, som er en af de helt store spillere inden for oplevelser, så aftalen er en win win situation for begge parter, siger Claus Steinlein.

Hos MCH glæder administrerende direktør Georg Sørensen sig over det nye trøjesponsorat i FC Midtjylland, som han betegner som en ny dimension af det tætte samarbejde, som der allerede er mellem MCH og FC Midtjylland.

- Vi har i forvejen et tæt samarbejde med FC Midtjylland, som nu bliver tilført en ny dimension med trøjesponsoratet for foråret. FC Midtjylland er en topklub i dansk fodbold, og med aftalen ser vi frem til at eksponere MCH over for de mange danskere, der følger Superligaen tæt. Personligt glæder jeg mig til den første kamp, siger Georg Sørensen.

Trøjesponsoratet mellem FC Midtjylland og MCH gælder for forårssæsonen.