22.03.2013, 08:54 | Af: Administrator

Møller fik U21-debut mod Frankrig

Frederik Møller fik sin debut for det danske U21-landshold i nederlaget til Frankrig. Marco Larsen så til fra bænken.

Det nye U21-landshold åbnede deres første officielle U21-landskamp mod en af de sværeste modstandere i Europa, da holdet torsdag aften mødte Frankrig på udebane.

Den vikarierende U21-træner Nils Nielsen havde fundet plads til FC Midtjyllands talentfulde venstre back Frederik Møller i startopstillingen, mens Marco Larsen måtte se hele opgøret fra bænken.

De danske talenter fik en skidt start på kampen, da franskmændene allerede efter fem minutter bragte sig foran. I det hele taget var de franske værter farligst, men det forhindrede ikke Nicolai Brock-Madsen i at udligne efter 25 minutter.

Glæden holdt dog kun 10 minutter, da Thauvin fra Bastia bragte franskmændene foran 2-1, og kun takket været endnu en god redning fra Rønnow slap Danmark fra første halvleg med kun at være bagud med et mål.

Franskmændene fik scoret en enkelt gang i de sidste 45 minutter, og dermed måtte de danske talenter se sig slået med 3-1 i den første officielle landskamp for det nye U21-landshold. De danske drenge får dog chancen for at revanchere sig allerede på mandag, når holdet i Viborg møder Norge. Den kamp begynder klokken 15.30.