18.03.2013, 18:53 | Af: Administrator

Reserverne delte med AC Horsens

Ulvene hentede for anden dag i træk et uafgjort resultat, da FCM II og AC Horsens II i Ikast spillede 1-1.

Skulle det være gået nogens næse forbi, så har vinteren fortsat et godt tag i Danmark, hvor især den sydlige del af Jylland må holde for. For at sikre den bedst mulige afvikling af mandagens reserveholdskamp var Horsens og FC Midtjylland derfor blevet enige om at flytte kampen fra Horsens hjemmebane til Stadome i Ikast.

Således fri for frostgrader og stiv kuling leverede de to hold en ganske jævnbyrdig første halvleg, hvor det trods gode intentioner dog kneb med at skabe de helt åbne chancer.

Den del af spillet blev dog forbedret, og via gode tilbud til Lasse Thomsen og Paul burde ulvene have bragt sig foran i anden halvleg. Den sidste skarphed manglede dog, og med et kvarter igen blev det straffet af AC Horsens, da Lasse Kryger fra en position et par meter uden for feltet sparkede et frispark ind ved den nærmeste stolpe.

Mikkel Nielsen med afgørende fod
Målet fik FCM-bænken til at skifte Mads Aasgaard og Mikkel Luimes Nielsen ind, og selvom sidstnævnte blot fik lidt over fem minutter på banen, nåede han alligevel at sætte et vigtigt aftryk på kampen.

I overtiden afsluttede Nielsen nemlig et gennembrud med at chippe bolden i en bue over Horsens-keeperen, så det inde under mål var en ren ekspeditionssag for Paul at skubbe læderet det sidste stykke ind over stregen til en ganske retvisende pointdeling. Kuriøst nok var det Horsens fjerde pointdeling i lige så mange reserveholdskampe.

- Defensivt gør vi det rigtig godt i dag. Vi er godt organiserede og giver næsten ingen chancer væk. Offensivt er der tegningen til nogle gode ting, men vi mangler skarpheden på den sidste tredjedel af banen både i afslutningerne, og når den sidste aflevering skal slås, konstaterede Brian Priske efter opgøret og roste samtidig sine indskiftere for at levere varen på trods af, at de for fleres vedkommende blev kastet lidt hovedkulds ind i kampen.

Horsens stillede til kampen med et sammensat mandskab der udover næsten-matchvinder Kryger blandt andet talte superligaspillere som Henrik Toft, Søren Jensen og Andre Bjerrregaard og i øvrigt også et par spillere fra førstedivisionsklubben FC Vestsjælland, med hvem østjyderne har indgået en aftale om at låne spillere til reserveholdskampene.

Næste kamp for FCM II er udebaneopgøret mod Brøndby. Den kamp spilles fredag den 22. marts klokken 15.00 – hvis ellers vejrguderne tillader det.

Matchfacts
FC Midtjylland II – AC Horsens II 1-1 (0-0)
0-1 74’ Lasse Kryger
1-1 90+ Paul Onuachu

Startopstilling FCM: Jakob HaugaardJesper Lauridsen, Sonni Nattestad (70’ Frederik Kjærulff), Tobias Jeremiassen, Mads SteffensIsaac Oliseh, Emmanuel Adebayo (85’ Mikkel Luimes Nielsen)– Pione Sisto, Sylvester Igboun (46’ Lasse Thomsen), Musefiu Ashiru (75’ Mads Aasgaard) – Paul Onuachu

Bænk:
Michael Ravn, Frederik Kjærulff, Mads Aasgaard, Lucas Hove, Lasse Thomsen, Mikkel Luimes Nielsen

KVE