22.03.2013, 08:10 | Af: Administrator

Reserverne jagter revanche

Ulvene er på revanchejagt, når holdet i eftermiddag møder Brøndby i Reserveligaen.

FC Midtjylland II drager i dag til Brøndby med masser af selvtillid i bagagen. Holdet vandt i sin seneste kamp for 10 dage siden med hele 5-0 over Randers, og det resultatet skal følges op i dagens kamp mod de blå-gule.

Og netop mod Brøndby har ulvene noget, der skal revancheres. Holdet fra Vestegnen er således det eneste hold, som har slået FCM-reserverne i denne sæson, men det gjorde de blå-gule til gengæld med 4-0.

Midtjyderne har dog lagt sig i spidsen af rækken, hvor det er blevet til syv point i fire kampe. Dagens modstander Brøndby ligger på en tredjeplads med fire point for to kampe.

Hjemmeholdet stiller til dagens hold med nogle særdeles velkendte navne i Midtjylland. Mikkel Thygesen, som har siddet uden for med en skade, er således med i truppen. Det samme er den tidligere FCM'er Martin Albrechtsen.

Af velkendte navne har Brøndby også Daniel Norouzi, Dario Dumic, Brent McGrath og Oke Akpoveta med i truppen, som også er suppleret af en række U19-spillere.

Også i den midtjyske trup finder man flere spillere med flere superligakampe på CV'et. Jakob HaugaardAndré Rømer, Noah Olawale Ojuola, Jesper Lauridsen, Isaac Oliseh og Tim Janssen er alle med fra superligatruppen, mens truppen også indeholder en række spændende talenter.

Der er kampstart i Brøndby i eftermiddag klokken 15.00, og kampen forventes spillet på kunstgræs ved Stadionhal 1 (bane 9/10).

Truppen mod Brøndby II
Jakob Haugaard
Michael Ravn (U19)
André Rømer
Noah Olawale Ojuola
Joachim Andersen (U17)
Tobias Jeremiassen (U19)
Jesper Lauridsen
Isaac Oliseh
Mikkel Frankoch (U17)
Lasse Thomsen (U19)
Mads Aasgaard (U19)
Pione Sisto (U19)
Musefiu Ashiru (U19)
Benjamin Ayuba (U19)
Paul Onuachu (U19)
Tim Janssen

foto: FCM Foto