04.03.2013, 11:07 | Af: Administrator

Reserverne tager imod Brøndby

Et særdeles stærkt reservehold tager i eftermiddag imod Brøndby i Reserveligaen.

Ulvene åbnede i går superligaforåret med en 1-0 sejr over SønderjyskE, men allerede for to uger siden skød FCM-reserverne forårssæsonen i gang, da de på hjemmebane i et målrigt opgør hentede en 4-2-sejr over Esbjerg fB.

Dengang scorede Marco Larsen et vaskeægte hattrick, og målfarlige Marco Larsen er også med i en stærk FCM-trup, som blandt andre tæller Jakob Haugaard, Santiago Villafane, Jesper Lauridsen, Sylvester Igboun, Tim Janssen, Pione Sisto og en række af klubbens største talenter fra Akademiet.

Dagens modstander fra Brøndby, der åbnede Reserveligaen ved at spille 1-1 mod AC Horsens, har også udtaget en stærk trup til eftermiddagens kamp. Således er velkendte navne som Anders Randrup, Dario Dumic, Daniel Norouzi, Mathias Gehrt og Brent McGrath at finde i den blå-gule trup.

Der er kick off på EDC Arena i dag klokken 17.00, og der er som altid gratis entre.

Truppen til reserveholdskampen mod Brøndby
Jakob Haugaad
Santiago Villafane
Noah Ojuola
Andre Rømer
Jesper Lauridsen
Isaac Oliseh
Frederik Møller
Marco Larsen
Sylvester Igboun
Tim  Janssen
Pione Sisto
Oliver Korch
Asger Sørensen
Mikkel Frankoch
Musefiu 
Paul
Emmanuel