15.03.2013, 08:36 | Af: Administrator

Spilforslag: Hattrick for ulvene mod Brøndby

FC Midtjylland har to gange i denne sæson spillet uafgjort mod Brøndby, og SpilXperten tror også på midtjyske point på søndag.

FC Midtjylland ligger før denne kamp placeret seks point foran Brøndby i tabellen, og det tegner derfor til en yderst vigtig kamp for begge hold. Brøndby fik senest en flot udesejr mod AGF, hvor man absolut ikke lignede et hold, der var placeret på sidstepladsen i Superligaen. Brøndby har dog haft en fantastisk ”evne” til at svinge voldsomt i præstationerne, og med FCMs fine forårsstart og Brøndbys pokalkampe i baghovedet ligner det midtjyske point for tre kamp i træk.

FC Midtjylland har i den grad overtaget mod Brøndby, ligesom Brøndbys pokalkamp mod Esbjerg i midtugen også bør tale til Midtjyllands fordel. Midtjylland har i de første to kampe efter vinterpausen haft presset fra hjemmepublikummet på sig, men kan i denne kamp lade Brøndby komme frem og tage initiativet. Det er en ting, som Brøndby ikke har mestret ret godt i denne sæson, hvor holdet fra Vestegnen har hentet flere point ude end hjemme.

Brøndby har blot vundet to af tolv hjemmekampe i denne sæson, og selv om støtten altid er enorm til Brøndby-spillerne, vidner det lidt om, at spillerne har haft svært ved at tackle det store pres, som tilskuerne tynger Simon Makienok & co. med. Det er selvfølgelig altid farligt at spille mod et hold med fornyet selvtillid, men et af kendetegnende for Brøndby i denne sæson har været, at de tit og ofte ikke har kunnet følge op på en god præstation.

FC Midtjylland har ikke tabt til Brøndby i de seneste syv indbyrdes kampe, hvor det er endt med fire midtjyske sejre og tre uafgjorte kampe. Pointmæssigt har Midtjylland haft en fornem start på sæsonen med fire point mod SønderjyskE og FC Nordsjælland, men der har dog været lidt problemer rent spilmæssigt i det midtjyske. I begge kampe har modstanderen brændt straffe, og marginalerne har altså været på ulvenes side – dem skal man dog også som bekendt gøre sig fortjent til. FCM bør dog kunne drage fordel af, at Brøndby er presset frem på hjemmebanen, hvilket bør åbne op bagud.

Når Brøndby tilmed må stille uden Martin Albrechtsen igen, lugter det af et hattrick for FCM, hvad angår point i forårets første tre kampe.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,64 hos UNIBET – SPIL HER >>

Nu starter Formel 1-sæsonen: Skal du oddse?
På søndag starter Formel 1-sæsonen 2013 med Australiens Grand Prix i Melbourne. Bliver det Vettel, Hamilton eller en helt tredje, som vinder sæsonens første løb? Se de bedste Formel 1-odds på SpilXperten.com og oplev ekstra spænding ved motorsporten.