26.03.2013, 09:23 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål mod FCK

Ni mål i to kampe. Sådan lyder status mellem FC Midtjylland og FC København i denne sæson, og SpilXperten.com tror endnu engang, at det bliver målrigt mellem de to mandskaber.

24. spillerunde i Superligaen rundes af med Match of the Week-kampen på TV3+, hvor hovedstadsklubben kommer på besøg i Herning. De to hold har allerede mødt hinanden to gange i denne sæson med to målrige opgør til følge. Her har FCK vundet 4-2 og 2-1, og der bør igen i denne kamp være gode chancer for masser af mål og underholdning. Et spil på over 2,5 mål ser rigtigt godt ud!

FCK har i alt spillet 10 Match of the Week-kampe - her er 8 af de kampe endt med mindst tre scoringer. FCMs fire Match of the Week-kampe er alle endt med mindst tre scoringer. På hjemmebanen har midtjyderne drillet københavnerne i de seneste kampe, hvilket også bør forøge chancerne for mål.

FC Midtjylland har med fem point i sæsonens første tre kampe fået en godkendt start på foråret. Fem mål er dog blot status for kampene. Selvom man har fordel af hjemmebanen til denne kamp, vil der blive kamp om boldbesiddelsen, da FCK også gerne vil have bolden meget. Omvendt kan det give plads i omstillingsfaserne til dagens hjemmehold – en position, som bør passe ulvene fint.

FC København er startet sæsonen med tre sejre i tre kampe, men så overbevisende har det dog ikke været. Senest var man i perioder på hælene mod Horsens, hvor en sen overtidsscoring reddede Ariels Jacobs mandskab. Offensiven har dog været i hopla med otte scoringer indtil videre, og med flere offensive kort at spille på er københavnerne en stor mundfuld for ethvert hold. Defensiven har dog ikke stået ligeså stærkt som tidligere kendt. FCK har nemlig tilladt mål i egen ende i samtlige tre kampe.

To hold, der kan levere det nødvendige i offensiven, og et hjemmehold, der bestemt ikke er uden chance, kan meget vel give en målrig kamp. Unibet giver flotte odds 1,72 på mindst tre mål i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,72 hos Unibet – SPIL HER >>

Nu afgøres Champions League – og det med de bedste odds
Champions League-sæsonen 2012/2013 går ind i den afgørende fase med kun kvartfinaler, semifinaler og finalen tilbage. Det betyder fodboldkampe med verdens bedste spillere, masser af fodbold i TV og ikke mindst ekstra spænding med gode Champions League odds. Vi har samlet det hele på SpilXperten.com, hvor du finder de bedste betting tips og odds til de afgørende Champions League-kampe.