01.03.2013, 09:51 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene vinder med et eller to mål

Ulvene skyder foråret i gang med en sejr på et eller to mål, vurderer SpilXperten.com.

FC Midtjylland sparker sidste halvdel af Superliga-sæsonen i gang med et vaskeægte jysk opgør, når SønderjyskE gæster MCH Arena. Der er som altid en hel del ukendte faktorer, der spiller ind, når man spiller den første betydningsfulde kamp længe, ligesom kampen med garanti også vil blive præget af en del nervøsitet og usammenhængende spil ovenpå den lange pause. Det ligner dog, at dagens hjemmehold står med de bedste kort på hånden, og Unibets odds 2,23 på FCM-sejr på ét eller to mål virker appetitligt.

Hverken FC Midtjylland eller SønderjyskE har været specielt aktive på transfermarkedet, hvor begge klubber kun har været involveret i et par handler. Midtjylland har hentet en gammel kending i form af Frank Kristensen tilbage til klubben, mens den nuværende SønderjyskE-profil Eyjolfur Hedinsson skifter til Midtjylland fra starten af næste sæson. Midtjylland er altså ikke kommet forringet ud af transfervinduet, hvor det til denne kamp også taler hjemmeholdets vej, at truppen er sammenspillet og spillerne kender hinanden. Det sammen kan ikke helt siges om SønderjyskE. Ind er hentet en ny målmand i Marin Skender, mens også Nicolaj Madsen og Rasmus Hansen er ankommet til klubben. Den anden vej må man dog sige farvel til Conor O’Brien og Henrik Bødker, som begge må betegnes som store tab.

Opstarten for SønderjyskE har ikke været specielt god, hvilket kan få en afgørende betydning i denne kamp. Truppen har været præget af en masse skader, hvorfor det for SønderjyskEs side kan frygtes, at spillerne lige mangler den helt afgørende indbyrdes forståelse. Spillere som Niels Lodberg, Florian Hart, Hallgrímur Jónasson, Lasse Vibe samt Eyjólfur Héðinsson har alle haft problemer med skader, mens de to sidstnævnte stadig er yderst tvivlsomme til dette opgør. SønderjyskE har således også tabt samtlige af de sidste fem træningskampe. Omvendt har FCM gjort det godt i opstartskampene, hvor man er gået ubesejret gennem de seneste fem kampe og vandt træningsturneringen Atlantic Trophy i Portugal. Holdet har haft fordel af allerede at være sammenspillet, hvilket også bør blive et plus til dette opgør. FCM har haft enkelte spillere ude med skader, men har ikke meldt ud om store problemer før sæsonpremieren.

Det ligner en tæt kamp, men med FC Midtjylland som havende den største fordel. Første kamp i sæsonen er dog altid svær, og et spil på en FCM-sejr på præcis ét eller to mål hos Unibet virker som det bedste bud.

Fordelingsnøgle: 38,83% af indsatsen på 0-2 X til odds 5,75 og 61,17% af indsatsen på 0-1 X til odds 3,65.

SpilXperten.com anbefaler: FCM-sejr på ét eller to mål til odds 2,23 hos Unibet

SPIL TIPPET, STØT FCM OG FÅ 1000 KRONER I BONUS - KLIK HER

SpilXperten.com sætter fokus på X Factor
Fredag d. 22. marts afholdes X Factor-finalen 2013 i Jyske Bank Boxen. Blachman og de andre dommere er ved at finde frem til finalisterne, og på SpilXperten.com har vi hver uge samlet spilforslag og odds til fredagens udsendelser. Har du lyst til at spille på X Factor, kan du altså finde de bedste odds på X-Factor her!