06.03.2013, 13:03 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene vinder over tigerne

SpilXperten.com tror på midtjyske point mod de danske mestre fra FC Nordsjælland.

FC Midtjylland er noget af en mareridtsmodstander for FC Nordsjælland, som kun har vundet én gang i Herning i 20 forsøg. Når de forsvarende mestre samtidig har haft gang i noget af et brandudsalg i vinterpausen, og mandagens hjemmehold samtidig tankede selvtillid i forårspremieren mod Sønderjyske, så ligner det i den grad et godt spil på FC Midtjylland!

Selv om SønderjyskE også havde sine chancer i forårspremieren på MCH Arena, så blev det til tre point for ulvene, der altså satte vigtige point ind på kontoen og tankede selvtillid. En perfekt start på foråret, hvor Kristian Bak lykkedes på midtbanen og ”Farlige Frank” var tilbage for at give ”Duncan” konkurrence i offensiven.

Også FC Nordsjælland kom fint fra land med en 1-0-sejr over AC Horsens, men hjemmeholdet havde også fordelen af kunstgræsset og en halvsløj indsats fra gæsterne. Anderledes svært bliver det mandag aften i Herning, hvor FCN har skrabet sølle to point sammen i seks kampe siden 2010.

Svært bliver det også for Kasper Hjulmands hold, fordi profiler som Mikkel Beckmann, Andreas Laudrup, Michael Parkhurst og Adu har forladt klubben i vinterpausen, mens Anders ”AC” Christiansen, der viste flot spil i forårets første kamp, afsoner karantæne her.

FC Nordsjælland ligner mest af alt et hold, der er ved at bygge op til næste sæson, og med tanke på de horrible resultater ved besøgene på Heden og vinterens transfers, ligner FCM et kanon spil mandag aften.

Vi får odds 1,80 på FCM-sejr, hvor vi endda får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort, hos Unibet.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal (draw no bet) til odds 1,80 hos Unibet.

SPIL TIPPET, STØT FCM & FÅ 1000 KRONER I BONUS - KLIK HER!

Få de bedste odds på de store begivenheder
Hos SpilXperten.com har vi samlet og samler løbende odds ind på de store TV-begivenheder som Eurovision Song Contest, X-Factor og lignende, som ikke alle bookmakere har odds på. Alt dette har vi samlet i en oversigt, så du altid har adgang til disse spændende begivenheder: Odds-oversigt på events hos SpilXperten.com.

Foto: FCM Foto