21.03.2013, 22:18 | Af: Administrator

Stadome fantastisk ramme for FCM Fodboldskole

FCM Fodboldskole for årgang 2000 fik en flot sidste aften, da Ikast FS var værter i FCM Klubsamarbejdets område 5.

Torsdag aften var det tid til den sidste FCM Fodboldskole for årgang 2000 og man må sige, at rammerne for drengene i FCM Klubsamarbejdets område 5 var noget anderledes end hvad knægtene i de øvrige områder i FCM Klubsamarbejdet er blevet budt på årets FCM Fodboldskole. Denne aften spillede vejret nemlig ingen trille, da træningen foregik indendørs på en dejlig kunstgræsbane i Stadome.

Jo, drengene blev i Ikast forkælet, som ingen andre klubber har mulighed for at gøre, men det skal til drengenes store ros, da også siges, at de forstod at sætte pris på det. For hold da op, hvor der blev gået til stålet og sikke en masse flotte tekniske detaljer, drengene lavede aftenen igennem. Det var kort og godt en sand fornøjelse at være en del af denne Fodboldskoleaften, hvor niveauet var endog rigtig højt.

Tak til Ikast FS, der med fodboldskoleleder, Peter Ravn, i spidsen havde sørget for nogle fantastiske rammer, der gjorde, at alle drengene udelukkende skulle koncentrere sig om at nyde det og få en FED oplevelse – og det fik de. Stemningen og humøret var hele vejen igennem i top og der er vist ingen tvivl om, at det var nogle trætte og glade knægte, der efter 2 timers aktion på banen, kunne møde sine forældre på sidelinjen, hvor de kunne få nogle velfortjente skulderklap.

Sidst på aftenen var det så FCM trænernes tur til at gå i aktion, da de gik i enrum for at nå til enighed om, hvilke af drengene, der skal komme igen på FCM Fodboldskolen i Ikast FS. Det blev til en lang snak – for at være ærlig, så blev det faktisk til en rigtig lang snak med masser af positive argumenter for den enkelte spiller – men til sidst lykkedes det at nå til enighed derom. Se hvilke spillere, der blev udvalgt til videre deltagelse. KLIK HER.