30.03.2013, 20:24 | Af: Administrator

STARK ny hovedsponsor for Akademiet

STARK har øget sit engagement i FC Midtjylland, hvor landets førende byggemarked er blevet hovedsponsor for klubbens fodboldakademi.

Det er kun knap to måneder siden, at STARK blev ny sponsor i FC Midtjylland, men allerede nu øger byggemarkedet sin støtte til klubben, da STARK har valgt at blive hovedsponsor på klubbens fodboldakademi, hvor de afløser Danske Stenhuggerier, som efter en årrække takker af som loyal og værdsat partner.

 - Vi har oplevet en stor professionalisme i FC Midtjylland, og det er også grunden til, at vi på ganske kort tid har øget vores sponsorat ved at blive hovedsponsor på Akademiet. Vi kan se os selv i de værdier, som Akademiet arbejder efter, siger Lars Hansen, der er direktør i STARK.

- Vi oplever en stor seriøsitet i organisationen og omkring det talentarbejdet, der bliver lavet i FC Midtjylland. Akademiet arbejder hårdt for at være det bedste i Danmark, og som markedsleder arbejder vi også benhårdt på at være de bedste inden for byggebranchen, siger Lars Hansen.

Vil være de bedste
STARK har i alt 87 byggemarkeder i Danmark og Grønland, hvoraf syv ligger i Midt- og Vestjylland. Og ligesom FC Midtjylland altid er på jagt efter de største talenter, søger STARK også efter de bedste talenter til deres byggemarkeder.

 - Hos STARK lægger vi vægt på mange de samme værdier, som man gør i sportens verden. Vi arbejder meget professionelt med tingene og søger konstant at forbedre og udvikle os, så vi forbliver den bedste spiller på markedet. Det kræver ligesom i sportens verden, at man er villig til at yde en ekstra indsats, og det er vi i STARK, siger Lars Hansen.

Hos FC Midtjylland glæder ordførende direktør Claus Steinlein, som selv var med til at starte det midtjyske akademi op, sig over, at man har været i stand til at tiltrække en landsdækkende sponsor af STARKS kaliber.

- Vi er rigtig glade for, at STARK er trådt ind som hovedsponsor for Akademiet, og den vej igennem viser sin store tillid og støtte til det talentarbejdet, vi laver i FC Midtjylland. Det er endnu en blåstempling af vores arbejde, at en stor national spiller inden for byggebranchen bliver hovedsponsor for vores Akademi og på den måde støtter markant op omkring talentarbejdet i regionen, siger Claus Steinlein.

- Derfor opfordrer vi også alle vores sponsorer, tilhængere og fans til at støtte om omkring STARK på samme vis, som STARK støtter FC Midtjylland. På den måde vil både STARK og FC Midtjylland lykkes endnu bedre i fremtiden, siger den ordførende direktør.

Nyt navn til Loungen
Udover STARK bliver Klimadan, der er en af landets største installatører af vedvarende energiløsninger, ny CO-sponsor på Akademiet. Det indebærer udover eksponering på blandt andet talenternes kamptrøjer også et nyt navn til VIP Loungen på MCH Arena. I de kommende tre år hedder VIP-området nemlig Klimadan Loungen.

Klimadan tilbyder energiløsninger til såvel forbrugere som private og offentlige virksomheder, hvilket kan betyde væsentlige besparelser i hverdagen, hvorfor det er et interessant emne til dialog for de fleste. Denne mulighed skal selvfølgelig deles med hele regionen.