30.03.2013, 17:11 | Af: Administrator

Stolt Janssen modtog donation fra Black Wolves

Der var masser af røde næser på MCH Arena til gårdagens kamp mod FC København, hvor Tim Janssen efter kampen modtog Black Wolves' flotte bidrag på 5.000 kroner.

I forbindelse med gårsdagens indsamling til Danske Hospitalsklovne donerede Black Wolves 5.000 kroner til foreningen. Én af initiativtagerne bag indsamlingen, Tim Janssen, var efter kampen forbi fanklubbens lokaler på MCH Arena for at modtage en gavecheck.

Og det var en både glad og stolt hollænder, der fik overrakt checken af Peter Ross, der er formand for Black Wolves.

- Jeg havde ikke forventet sådan en donation udover den generelle mulighed for at købe de røde næser, indledte hollænderen.

- Det er fantastisk, at vores supportere er så tæt knyttede med os spillere, at de ikke kun bakker os op på tribunen, men også via et initiativ som dette. Det fortæller meget om deres personlighed, fortæller Tim Janssen.

De røde næser var på forhånd blevet taget vel imod fra flere sider, hvor blandt andet Onside fulgte Tim Janssen og Jonas Lössl, da de besøgte børneafdelingen på Herning Sygehus i torsdags. I forhold til indsamlingen på stadion var det en spændt initiativtager, der kørte mod MCH Arena til en arbejdsdag lidt udover det sædvanlige.

- Jeg havde ikke turdet forvente alt for meget, fordi folk kan modtage velgørenhed på forskellig vis, men at se publikums reaktion i forhold til indsamlingen var yderst inspirerende. Jeg føler, det var en stor succes og vigtigst af alt; en masse børn vil få glæde af de økonomiske midler, vi fik samlet ind, slutter Tim Janssen.

På billedet ses fra venstre Tim Janssen, formand for Black Wolves Peter Ross og Sissel Witt, der er projektleder hos Danske Hospitalsklovne og én af tovholderne bag indsamlingen.