21.03.2013, 08:46 | Af: Administrator

Stor interesse for CLUB 2012

CLUB2012 er vokset til hele 520 virksomheder. Køb CLUB 2012 online på fcm.dk.

FC Midtjylland oplever fortsat stor interesse for CLUB 2012-sponsoratet, og klubben kan i dag præsentere 520 CLUB 2012-sponsorer. Der er tale om virksomheder fra Thisted i nord til Esbjerg i syd, der bakker op om Hele Regionens Hold.

Der er mange virksomheder i regionen, der brænder for FC Midtjylland, men som ikke har mulighed for at tegne et større sponsorat. Dem giver ulvene med CLUB 2012 nu chancen for at blive en del af FC Midtjylland-familien for et symbolsk årligt beløb.

KØB DIT CLUB 2012 HER

- For os handler det ikke så meget om det økonomiske i CLUB 2012. Det vigtige er, at vi får så mange med i CLUB 2012 som muligt og giver mindre virksomheder mulighed for at blive en del af det nye FC Midtjylland, siger Jan Lindegaard, der er relation manager i FC Midtjylland.

Et medlemskab af CLUB 2012 betyder en række fordele. Sponsoratet giver mulighed for at deltage i de mange netværksmøder, temamøder og andre arrangementer, som FC Midtjylland tilbyder. Derudover tilbydes blandt andet billetter til ti af FC Midtjyllands hjemmekampe efter eget valg, ligesom virksomheden får eget skilt på MCH Arena. Desuden bliver alle medlemmer inviteret til et særligt VIP-arrangement på MCH Arena.

TILMELD DIG STORE NETVÆRKSDAG D. 18 APRIL >>

- Målet med CLUB 2012 er at samle de midt og vestjyske virksomheder, så vi sammen kan sætte både FC Midtjylland og regionen på landkortet og ikke mindst forstærke det regionale erhvervssamarbejde via vores netværkstiltag, siger Jan Lindegaard.