16.03.2013, 14:29 | Af: Administrator

Truppen mod Brøndby IF

Petter Andersson scorede i den seneste kamp mod Brøndby. De to mandskaber har i denne sæson to gange spillet 1-1.

 

Ulvene er ubesejrede i de seneste tre superligakampe, og den status må meget gerne være uændret, når midtjyderne søndag aften forlader banen i Brøndby, som er modstanderen i forårets tredje kamp i Superligaen, hvor det hidtil er blevet til fire point i foråret.

- Vi skal følge op på en pointmæssig god start på foråret. Vi har vist nogle af de dyder, som skal kendetegne FC Midtjylland. Vi skal kollektivt præstere og arbejde hårdt, og gør vi det, har vi også vist, at vi har de individuelle kvaliteter, der skal til, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi er klar til kampen på Brøndby Stadion Vi har haft en god træningsuge efter kampen mod FC Nordsjælland, og vi går på banen for at jagte tre point, og rammer vi vores niveau, er jeg også overbevist om, at vi har gode muligheder for at tage dem, siger Riddersholm.

- En af de faktorer, der kan komme til at spille ind, er banen på grund af de dårlige vejrforhold. Vi så i pokalkampen mod Esbjerg, at banen var meget smattet. Derfor har vi opstillet forskellige scenarier for at minimere de tilfældigheder, der kan opstå, siger Riddersholm.

Han råder over mange offensive kort i truppen, men til gengæld er holdet mere udfordret i de bagerste geledder.

- Vi har nogle udfordringer omkring vores defensiv, og det er også derfor, vi har udtaget 19 mand, siger cheftræneren, der til kampen mod se bort fra forsvarsspillerne Noah Ojuola, Patrick Banggaard og Santiago Villafane.

Der er kick-off i Brøndby søndag klokken 19.00.
 

Truppen mod Brøndby:
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Kristian Ipsa
23. Frank Kristensen
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun