02.03.2013, 05:42 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Cheftræner Glen Riddersholm har udtaget truppen til forårspremieren mod SønderjyskE.

Der er lagt op til at spændende forår i det midtjyske, hvor ulvene skal forsøge at lægge afstand til stregen og kravle længere op i tabellen. Den mission begynder i eftermiddag klokken 17.00, når SønderjyskE, der er blot er et point efter FC Midtjylland, kommer på besøg på MCH Arena.

- Først og fremmest glæder vi os til at spille om point igen. Vi har haft en god opstart, og nu glæder vi os til at angribe et spændende foråret. Vi kan fornemme på spillerne, at de har en sund optimisme. For os bliver det vigtigt, at vi bevarer roen og overblikket og husker, at der skal leveres en koncentreret indsats i hver eneste kamp. Vi ved, at vi har store kvaliteter, men vi ved også, at vi skal være stærke som kollektiv, hvis vi skal have succes, siger Glen Riddersholm.

- Vi skal vise et fornyet og forbedret FC Midtjylland-hold. Vi skal ud og revanchere et forkølet efterår. Det skal vi gøre ved at levere nogle indsatser, hvor folk kan mærke, at vi er parate til at kæmpe for klubben og for logoet, og skulle vi tabe, skal vi dø med støvlerne på. Vi skal ud og vinde respekten tilbage, siger Riddersholm, som forventer en hård kamp mod sønderjyderne.

- Det er tre vigtige point, vi spiller om. Begge hold har kort afstand til stregen, og det betyder, at jeg forventer et intens og tempofyldt opgør med masser af dueller og masser af hårdt arbejde. Vi skal forvente at møde et stærkt kollektiv fra SønderjyskE, som vil lukrere på omstillinger og være skarpe på standardsituationer, hvilket vi skal forsøge at finde modsvar på. Det er med store respekt, vi tager imod SønderjyskE, siger cheftræneren.

Han appellerer samtidig til, at mange midt- og vestjyder tager turen til MCH Arena og støtter Hele Regionens Hold i et spændende og vigtigt forår.

- Hele truppen håber, at mange mennesker kommer på stadion og bakker op. Vi har brug for, at vi står sammen i fælles flok for at komme på en bedre kurs. Opbakningen er med til at give de sidste procenter, som ofte er afgørende, siger Glen Riddersholm.

Der er kick off på MCH Arena i eftermiddag klokken 17.00, men allerede fra klokken 15.00 begynder optakten i KVIK Cafeen, som vil være åben for alle. Læs meget mere om dagens mange aktiviteter her.

Truppen mod SønderjyskE
1. Jonas Lössl
2. Santiago Villafane
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten "Duncan" Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
17. Mads Winther Albæk
18. Erik Sviatchenko
20. Kristian Ipsa
23. Frank Kristensen
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak
36. Rilwan Olanrewaju Hassan
43. Izunna Arnest Uzochukwu
44. Sylvester Emeka Igboun