19.03.2013, 19:01 | Af: Administrator

U17 dominerede Vicenza

Det var en begivenhedsrig kamp, da FC Midtjylland U17 her til eftermiddag vandt 6-3 over Vicenza i Norditalien.

Der var fantastiske rammer ved dagens træningskamp for U17-holdet. I idylliske rammer bød Vicenza dem velkommen på en god kunstgræsbane i det nordlige Italien.

Ulvene viste sig meget veloplagte og satte sig tungt på opgøret fra start. I et højt tempo kunne de allerede efter ti minutters spil se sig i front, da en sprudlende Anders Hagelskjær satte en flot scoring ind.

Der var fart over feltet, og selvsamme Anders Hagelskjær skulle kun bruge omkring femten minutters spil, før han kunne notere sig for et vaskeægte hattrick.

Offensiven var giftig. Udover Anders Hagelskjær, var også Ramjavakar Yogathas særligt velspillende, og de to var her, der og alle vegne. Midt i halvlegen gjorde Martin Høgstad det til 4-0, og den stilling vedblev til pausen.

- Det er et højt tempo fra begge hold, og i det hele taget en god træningskamp – men vi er vildt effektive og scorer rigtig mange flotte mål. Det er det der gør forskellen, udtaler en glad cheftræner Svend Graversen.

De første tyve minutter af anden halvleg tog samme form, og trods en reducering fra værterne lagde midtjyderne to mål mere på måltavlen. Tyve minutter hvor de italienske værter desuden afværgede et straffespark og en friløber fra FC Midtjyllands side.

Vicenza formåede at reducere to gange før tid, men det var ikke nok til at pille ved en fortjent dansk sejr. Kampen endte 6-3 til FC Midtjylland.

- Da vi kommer på 6-1 bliver vi trætte og gearer lidt ned. Der scorer de så to mål. Det ændrer dog ikke ved, at vi gør det helt fantastisk i dag. Vi viser et super højt niveau over hele truppen. Det er dejligt, lyder det fra Svend Graversen, der fortsætter.

- Spillerne har nydt det og det var en god afslutning på turen. Vi fik humøret op igen, og nu glæder vi os rigtig meget til at komme hjem.

FC Midtjylland U17 flyver i morgen onsdag hjem fra turen i Italien.

 

Match facts:

Vicenza 3 – 6 FCM U17 (0 – 4)

10’ 0-1 Anders Hagelskjær

11’ 0-2 Anders Hagelskjær

13’ 0-3 Anders Hagelskjær

23’ 0-4 Martin Høgstad

51’ 1-4 Vicenza

53’ 1-5 Rasmus Nicolaisen

58’ 1-6 Sigurd Schøndorf

64’ 2-6 Vicenza

70’ 3-6 Vicenza
 

Start-11:

Nicolai SeiffertAlexander Munksgaard, Rasmus Nicolaisen, Kristian Dirks Riis, Anders LundGloire Rutikanga, Rasmus Johansen, Alexander NicolajsenRamjavakar Yogathas, Anders HagelskjærMartin Høgstad
 

Udskiftninger:

40’ Sigurd Schøndorf ind for Nicolajsen