02.03.2013, 00:56 | Af: Administrator

U17 fik perfekt generalprøve

Klar sejr over ligarivaler i den sidste træningskamp.

For første gang i lang tid kunne U17-trænerteamet råde over hele truppen, og der var derfor maksimal konkurrence om en plads i startopstillingen til træningskampen mod Vejle Boldklub Kolding – en kamp der fungerede som afsluttende test">test før U17 Ligaen bliver skudt i gang i den kommende weekend, hvilket for FCMs vedkommende sker med et lokalopgør mod Silkeborg IF.

Denne fredag aften var det dog gæsterne, der kom bedst fra land. Østjyderne havde masser af fysik og fart i deres spil, og selvtilliden var også i orden efter sejre i de seneste tre træningskampe. Gradvist fik FCM U17 dog greb i kampen, og efter et kvarters spil kunne midterforsvareren Asger bringe ulvene i front – et mål der indvarslede en FCM-dominans, der skulle vise sig at holde kampen ud.

- Efter det første kvarter er overstået, kontrollerer vi resten af kampen og er konstant farlige. Det lover rigtig godt for forårssæsonen, også fordi VBK er et rigtigt godt mandskab - den stærkeste modstander, vi har mødt i de hidtidige træningskampe, fortæller Svend Graversen, der dog også fandt et par enkelte ting, der skal korrigeres, inden der tages hul på forårssæsonen.

- Vi gav for mange standardsituationer væk, fordi vi i nogle situationer sløser lidt. Det gav nogle farlige situationer efter frispark og hjørnespark, som lige så godt kunne have kostet os et par mål. Set i det lys var det ikke helt retvisende, at vi holdt nullet, men det ændrer ikke på, at vi er meget tilfredse både med dagens kamp og opstarten som helhed, slutter FCM-træneren.

FCM U17 åbner forårssæsonen i U17 Ligaen hjemme på EDC Arena mod Silkeborg IF. Det sker lørdag den 9. marts klokken 13.00. Læs mere om den kamp på fcm.dk i de kommende dage.

Kampfakta

FC Midtjylland U17 – Vejle Boldklub Kolding 5-0 (2-0)
1-0 Asger (15. min.)
2-0 Simon (30. min.)
3-0 Mikkel (50. min.)
4-0 Anders (60. min.)
5-0 Ramjavakar ”Java” Yogathas (80. min.)

Startopstilling FCM: RasmusJeppe, Asger, Joachim, Rasmus, Jonas, Mikkel, SigurdMartin, Erik, Simon
Indskiftninger i anden halvleg: Mikkel, Alexander, Gloire, Anders, Ramjavakar ”Java” Yogathas, Alexander