22.03.2013, 18:05 | Af: Administrator

U17 gæster HB Køge

FC Midtjylland U17 spiller i morgen forårets anden ligakamp, når de tørner sammen med HB Køge på udebane.

U17-holdet er dårlig nok landet fra deres turnering i det norditalienske, før de igen er i ilden. I morgen eftermiddag har de unge ulve muligheden for, at genindtage tabellens andenplads, såfremt de får point med fra Djævleøen.

Sidst de to hold mødtes var tilbage i august, hvor opgøret på EDC Arena endte uafgjort 1-1. Med en storsejr i tirsdags over Vicenza er det dog et midtjysk mandskab med blod på tanden, der hopper i bussen til Sjælland i morgen.

Køge fik en dårlig start på foråret, da de ude mod Esbjerg tabte 2-0 i forrige uge. I øjeblikket indtager de derfor tabellens niendeplads.

Opgøret fløjtes i gang i morgen lørdag klokken 14.30 på Køge Stadion.