06.03.2013, 08:09 | Af: Administrator

Unge ulves Chelsea-udfordring glippede

FC Midtjyllands U15-hold havde set frem til en udfordring i verdensklasse, da de tirsdag skulle have spillet træningskamp mod Chelsea FC.

Chelseas U15-hold måtte på dagen for træningskampen melde afbud, som følge af skader og sygdom i truppen. Den engelske trænerstab havde et par dage forinden givet udtryk for, at de helbredsmæssigt var en smule pressede i truppen. De havde dog håbet, at nok spillere hurtigt kunne komme sig over skavankerne, så kampen kunne realiseres. Men sådan blev det ikke.

- Drengene tog beskeden rigtig pænt. Det er stadig en stor oplevelse at komme over og snuse til miljøet herovre, og vores værter havde kompenseret flot med andre aktiviteter, lyder det fra træner Søren Bjerg.

Det var derfor et noget andet program, der ventede de unge ulve, da de over middag mødte op på værternes træningsanlæg. Fem trænere fra The Blues, heriblandt den tidligere norske topangriber Tore André Flo, stod klar ved ankomst, og havde forberedt et spændende træningspas for de unge midtjyske drenge.

Læs hele nyheden på klubsamarbejdets hjemmeside her.