">   ">

24.03.2013, 09:59 | Af: Administrator

Vil du være holdleder for den næste Viktor Fischer?

Kom helt tæt på morgendagens stjerner. FC Midtjyllands fodboldakademi søger lige nu ny holdleder.

 

Er du vild med fodbold, har du lyst til at komme helt tæt på nogle af landets største talenter? Så kan det være, at rollen som holdleder på FC Midtjyllands fodboldakademi kunne være noget for dig. Akademiet udvider teamet og søger lige nu en ny holdleder.

Klubbens U17- og U19-hold spiller begge i landet bedste række, og som holdleder på Akademiet indgår du som en vigtig del af teamet og bliver en vigtig medspiller i forbindelse med kampafviklingen på EDC Arena i Ikast. Du får det praktiske ansvar for kampafviklingen, men samtidig bliver du også en vigtig ambassadør for klubben.

Rollen som holdleder kræver, at du afser tid i weekenden. Tonen er uformel, humøret er godt, og du kommer til at indgå i et professionelt team, hvor du får en unik mulighed for at komme helt tæt på morgendagens stjerner i FC Midtjylland.

Hør mere om rollen som holdleder i FC Midtjylland - ring til Eilif Dalsgaard 4032 5015

Ansøgning sendes til akademichef Flemming Broe på fbr@fcm.dk. Deadline for ansøgninger er den 2. april.