04.04.2013, 22:49 | Af: Administrator

Årets FCM Fodboldskoler rundet af med maner

FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

At drengene fra årgang 2001 i Ulveland har set frem til hver sin aften på årets FCM Fodboldskole, hersker der ingen tvivl om. Man må vel også sige, at alle disse drenge i denne uge, hvor udtagelserne har stået på, har mødt godt udhvilede op, nu hvor ikke ret mange af knægtene bruger sine kræfter i skolen. Den opsparede energi har da også været til at se på knægtenes udfoldelser, for de har gået frisk til sagen, og torsdag aften i henholdsvis Studsgård og Ikast var så absolut ingen undtagelse.

Se hvilke spillere, der blev udtaget til videre deltagelse på FCM Fodboldskolen hos Studsgård GIF. KLIK HER.

Se hvilke spillere, der blev udtaget til videre deltagelse på FCM Fodboldskolen hos Ikast FS. KLIK HER.