FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

"> FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

">

03.04.2013, 21:36 | Af: Administrator

Årets største FCM Fodboldskole blev afviklet hos Hover UIF

FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

Onsdag aften var ikke færre end 55 markspillere og 18 målmænd samlet på FCM Fodboldskolen i FCM Klubsamarbejdets område 3 – markspillerne alle fra årgang 2001, mens målmændene både var fra årgang 2000 og 2001. Fælles for dem alle var dog, at de havde set frem til netop denne dag med stor spænding og forventning og flere af drengene lagde da heller ikke skjul på, at der eksisterede en hel lille sommerfuglepuppe i deres maver.

Efter det indledende møde var det dog som om, at sommerfuglene i maven ikke længere fyldte så meget, men fokus var nu rettet mod de gode oplevelser på grønsværen, som de næste par timer ville byde på. Drengene gav da også alt, hvad de kunne, og der blev driblet, fintet, tacklet, råbt og dirigeret til den store guldmedalje.

Læs hvilke markspillere og målmænd, som efterfølgende blev udtaget til videre deltagelse på FCM Fodboldskolen. KLIK HER.