11.04.2013, 10:07 | Af: Administrator

Børnenes kampdag på MCH Arena

På lørdag inviterer FC Midtjylland sammen tre af klubbens sponsorer STARK, Statoil og Falk Lauritsen hele regionens børn gratis til fodbold på MCH Arena, når ulvene klokken 17.00 møder AC Horsens i en vigtig kamp.

(Læs nederst hvordan du får fat på en børnebillet)

FC Midtjylland hentede i lørdags en yderst vigtig 2-0-sejr på udebane mod SønderjyskE. Sejren betyder, at ulvene fik øget afstanden til nedrykningsstregen.

Det giver en smule luft, men allerede på lørdag venter der en ny, spændende kamp for FC Midtjylland, der hjemme på MCH Arena tager imod AC Horsens, der ligger lige over stregen.

Fire point skiller de to mandskaber, inden Superligaen med kun syv runder igen går ind i sin afgørende fase.

- Det var en sejr, som giver lidt luft, men vi skal fortsætte. Jeg synes, vi har fået lidt mindre i foråret, end vi har spillet til. Men vi henter point nu, og det er med nogle unge folk under et stort pres. Det er meget lovende, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Regionens børn inviteres til bold
FC Midtjylland er i sæsonens seneste syv kamp kun gået fra banen en enkelt gang uden point, og den positive tendens skal følges op mod et presset AC Horsens-mandskab.

Og det kan meget vel blive med god opbakning fra regionens ulveunger. Klubben har nemlig i samarbejde med STARK, Statoil og Falk Lauritsen valgt at invitere alle børn i regionen gratis til fodbold, når der inviteres til børnenes kampdag på MCH Arena.

- Vi ved, at der er mange børn rundt om i regionen, som holder med FC Midtjylland, og vi vil gerne være med til at give dem en stor fodboldoplevelse. Derfor har vi valgt at gøre lørdagens kamp mod AC Horsens til børnenes kampdag, siger Martin Høj, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Håber på mange ulveunger
- Derfor håber vi på at se rigtig mange af regionens børn på MCH Arena. Vi ved, at tilskuernes støtte kan give de sidste og afgørende procenter, og de bliver nødvendige mod AC Horsens, siger Martin Høj.

Kom og vær med når Hop og Rul kommer på MCH Arena!
Hop og Rul sætter festen i gang allerede fra klokken 15.30, hvor det vil være muligt at bruge sin energi på deres medbragte hoppeborg eller prøve lykken på deres sjove rodeofodbold.

Vind 2 billetter + 2 forplejningskort!
De personer, der bliver længst siddende på rodeofodbolden, vinder 2 billetter + 2 forplejningskort til FC Midtjyllands næste hjemmekamp mod AaB den 29/4.

Initiativet betyder, at man fra onsdag og frem til kampen lørdag kan hente gratis børnebilletter hos alle STARK byggemarkeder i regionen, Falk Lauritsen i Herning og Statoil i både Herning og Ikast. Der er både billetter til Falk Lauritsen og Unibet tribunen. Begrænset antal. Først til mølle.

Der er kampstart på MCH Arena på lørdag klokken 17.00.