06.04.2013, 14:15 | Af: Administrator

Effektive Brøndby straffede FCM U17

Skarpheden manglede endnu engang for juniorerne

Hvis man kan tale om en kardinalsynd hos FCM U17, så må det ubetinget være den manglende evne til at omsætte overvægt i spil og chancer til sejre.

Det var blandt andet tilfældet, da ulvene i december mødte Brøndby i efterårssæsonens sidste kamp. Her var FCM klart bedst i det åbne spil, men det haltede alvorligt med effektiviteten i de to felter, og så endte Brøndby med at vinde 3-1.

Det opgør ville man forståeligt nok gerne revanchere i FCM-lejren, og ulvene havde da også de bedste tilbud og var mest mest på bolden i en lidt rodet første halvleg.

I anden halvleg blev FCM-dominansen mere udtalt - bare ikke der hvor det virkelig gjaldt, nemlig på måltavlen.

Kort inde i anden halvleg udnyttede Brøndby først én omstillingsmulighed til at bringe sig foran, og et kvarter senere endnu en til at bringe sig på 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Helt misvisende i forhold til kampens udvikling, uden at FCM-træner Rene Andersen af den grund, ville høre tale om uheld:

- Jeg føler det er en kamp, vi bør vinde, især når vi ser på, antal chancer, vi får skabt. Men så længe vi ikke får sparket bolden i kassen, så vil vi blive straffet af mere kyniske og effektive hold, lyder det ærgerligt fra FCM-træneren.

- Der er intet at udsætte på spillerens arbejdsindsats eller den indstilling, de møder op med - den sidste tekniske finish og roen i afslutningerne manglede ganske enkelt, konstaterede Andersen.

Han fandt det dog på sin plads at rose Mikkel Frankoch, der fra sin position på midtbanen, bød ind med gode dybdeløb og var ophavsmand til mange FCM-chancer.

FCM U17 får mulighed for at rette op på tingene, når holdet i den kommende weekend møder FC Nordsjælland. Kampens spilles søndag d. 13/4 kl. 15.15 på Farum Park. Se stilling og resultater for U17 Ligaen HER.

FC Midtjylland U17 - Brøndby U17 0-2 (0-0)
46' 0-1 Brøndby
62' 0-2 Brøndby

Startopstilling FCM: Rasmus Bach - Jeppe Solgaard, Kristian Dirks Riis, Asger Sørensen, Rasmus Lauritsen - Gloire Rutikanga, Mikkel Frankoch, Joachim Andersen, Erik Braun, Ramjavakar Yogathas, Simon Sterring

Indskiftninger:
41' Mikkel Duelund ind, Erik Braun ud
75' Alexander Munksgaard ind, Ramjavakar Yogathas ud
Ikke benyttet: Anders Lund