FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

28.04.2013, 17:24 | Af: Administrator

FCM Fodboldskolestævne for årgang 2001

FCM Fodboldskole 2013 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Søndag morgen samledes alle de udtagne drenge fra årgang 2001 på FCM Fodboldskole i Brande Hallerne og efter en lille times møde med spillere, forældre og trænere var det tid til at fokusere på det, som alle var kommet for – FCM Fodboldskolestævne for årgang 2001, hvor FCM samarbejdsklubben Brande IF endnu engang lagde baner og klubhus til.

- Vi er i FC Midtjylland særdeles overvældede af den service og den velvillighed, som vi har mødt i Brande IF. Med halinspektør Sigurd Kristensen, klubbens cafeteriabestyrer Lars Heide og klubbens formand, der også er formand for fodboldudvalget i FCM Klubsamarbejdet samt bestyrelsesmedlem i FC Midtjylland, Michael Koch, i spidsen, har FCM og ikke mindst alle deltagerne fået serveret optimale rammen med spillerne i centrum. For det vil vi gerne sende et STORT tak, roser leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Også ude på banen blev varerne leveret i en sjældent set grad. Knægtene leverede således fodbold på et højt niveau og der blev gået til stålet hele vejen rundt, så der er slet ingen tvivl om, at alle drengene midt på eftermiddagen igen kunne forlade Brande med en god fornemmelse i maven omkring at have vist alt, hvad man kunne.

Da dagen var slut for drengene, ja så skulle FCM-lederne blot ind i næste fase af arbejdsdagen, da man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af bruttotruppen til FCM 2001 Talentholdet. Det blev til gengæld en rigtig lang proces og stik imod, hvad der ellers var meldt ud til drengene, så var det umuligt for lederne at nå til enighed om, hvilke 27 markspillere og 3 målmænd, der skulle udvælges til det videre forløb, så derfor vil man på nedenstående liste rent faktisk finde 28 spillere og 3 målmænd, hvilket blot understreger, at niveauet denne søndag var særdeles højt i Brande.

Læs hvilke, der efterfølgende blev udtaget til bruttotruppen til FCM 2001 Talentholdet. KLIK HER.