23.04.2013, 18:15 | Af: Administrator

FCM II tabte i Randers

Reserverne måtte sande, at det ikke er nok at spille godt i 45 minutter

Randers FC II - FC Midtjylland II 2-1 (2-0)
1-0 Nicolai Brock-Madsen (9')
2-0 Nicolai Brock-Madsen (35')
2-1 Frederik Møller (55')

- "Forfærdelig dårligt.Ingen aggressivitet, ingen saft og kraft, ingen tilstedeværelse"

Lars Friis, der er træner for reserveholdet, lagde ikke fingre imellem, da han skulle karakterisere reserveholdets indsats i første halvleg af tirsdagens kamp mod Randers.

FCM II havde ganske vist den lille runde mest, men brugte den alt andet end fornuftigt. Det blev udstillet efter ni minutters spil, da FCM-forsvaret i en ufarlig situation stod og trådte så meget i bolden, at Nicolai Brock-Madsen til sidst tog den og løb ned og scorede bag Jakob Haugaard.

Målet fungerede ikke som noget wake-up call for et uengageret FCM-mandskab, og efter en god halv time fordoblede værterne føringen, endnu en gang ved Brock-Madsen.

En Randers-spiller fik al den tid og plads, han kunne ønske sig på fløjen, og kvitterede ved at slå et indlæg ind til angriberen, som - ligeledes ugeneret - bragte Randers på 2-0.

Genstart i pausen
I pausen blev der talt med store bogstaver i omklædningsrummet, og trænerteamet vekslede også tre mand på et hold, hvor næsten alle spillere kandiderede til at blive skiftet ud.

Opsangen gav den ønskede effekt, og ikke mindst mentalt, var det et helt anderledes kampklart FCM-mandskab der kom ud til anden halvleg.

Efter ti minutter slog indskiftede Sonni Nattestad en dyb diagonalbold til Frederik Møller, der havde taget et langt offensivt løb. Højre backen kom ned bag Randers-forsvaret og udplacerede målmanden. Nu styrede FCM kampen og skabte chancer til både at udligne og bringe sig foran.

Det skete dog ikke, og måske var det meget passende, at en halv indsats ikke gav fuld gevinst. Selvom ulvene fik rebet sejlene i anden halvleg, erkendte Lars Friis, at det var den slatne indstilling fra kampen start, der fyldte mest:

- Reserveholdskampene er der, hvor spillerne kan vise, at de er gode nok til at spille Superligafodbold. Og det vi så i dag, var ikke godt nok til at spille i Superligaen. Der skal mere til. En hel del mere, konstaterede FCM-træneren.

Næste kamp for FCM II er udebaneopgøret mod Esbjergs reserver. Den kamp spilles tirsdag d. 30/4 kl. 15.00 på Sport & Event Park i Esbjerg. Se stilling og resultater for Reserveholdsligaens Pulje 2 HER.

Startopstilling FCM II: Jakob Haugaard - Jesper Lauridsen, Noah Olawale Ojuola, Patrick Banggaard, Frederik Møller - Isaac Oliseh, Emmanuel Adebayo, Marco Larsen - Pione Sisto, Paul Onuachu, Musefiu Ashiru

Udskiftninger:
46' Musefiu Ashiru ud, Mads Aasgaard ind
46' Emmanuel Adebayo ud, Lasse Thomsen ind
46' Noah Olawale Ojuola ud, Sonni Nattestad ind
Ikke benyttet: Oliver Korch, Tobias Jeremiassen, Mikkel Luimes Nielsen