06.04.2013, 13:18 | Af: Administrator

Legea Cup: FCM klar til kvartfinalen

Med en 2-1 sejr over Vålerenga sikrede FCM U16 sig videre avancement i Norge

FCM U16 spillede lørdag deres anden kamp ved Legea Cup.

Her var Vålerenga IF modstanderen, og det endte med at blive et medrivende opgør, hvilket der dog ikke var meget der tydede på, efter de første 25 minutter.

- Første havleg tilhører os, og vi scorer to flotte mål. Desværre får vi ikke lukket kampen med en tredje scoring, og i anden halvleg begynder vi at gå døde. Med ti minutter tilbage får Vålerenga så reduceret, og vi kommer under pres, men vi holder stand og får kørt sejren hjem, beretter Svend Graversen, der har set ulvene blive godt matchet i de første to kampe - ikke mindst på fysikken:

- De norske spillere er været lidt større og stærkere end vores, så vi har virkelig været nødt til at være gode med bolden, for at undgå, at vi blev trynet i nærkampene. Kampene heroppe bliver spillet på kunstgræsbaner, og de har heldigvis været en fornøjelse at spille på, fortæller FCM-træneren.

I puljens anden kamp vandt Viking med 2-3 over SK Brann, og den sejr betyder, at Stavanger-klubben og FCM begge allerede nu er sikre på at gå videre til kvartfinalerne, før det indbyrdes møde kl. 18.30 lørdag aften.

Vålerenga IF U16 - FC Midtjylland U16 1-2 (0-2)
5'  0-1 Martin Høgstad
20' 0-2 Mads Olsen
40' 1-2 Vålerenga