22.04.2013, 20:19 | Af: Administrator

Olsen-perle sikrer tredje sejr i træk

Ulvene avancerede til en delt femtepladsen efter 1-0-sejren over Esbjerg fB.

Skal man vinde 1-0, kan det ikke gøres smukkere, end det skete i aften i Esbjerg, da Danny Olsen efter 23 minutter sendte en sand perle i kassen, da han fra 37 meters afstand afgjorde kampen.

De tre midtjyske point betyder, at ulvene kraver op på en delt femteplads side om side med OB.

Allerede fra kampens begyndelse var der chancer på Blue Water Arena, og den første kom til gæsterne. Et perfekt hjørnespark fra Danny Olsen sad lige i panden af Erik Sviatchenko, men desværre for midterforsvareren headede han lige på keeperen.

I det hele taget begyndte de midtjyske gæster godt, og tre minutter senere sluttede en serie gode FCM-afleveringer med, at Sylvester Igboun med hælen kunne spille Jesper Juelsgård, som havde rejst sig fra sygesengen, fri til indlæg, men hjemmeholdet fik afværget i situationen.

Efter ti minutter kunne hjemmeholdet notere sig sin første chance, da Martin Braitwaite fik sendt en bold skråt tilbage i feltet til en fremstormende Hans Henrik Andreasen, som dog sendte den store mulighed flere meter forbi FCM-målet.

Et par minutter senere var Hans Henrik Andreasen igen tæt på, da Sylvester Igboun fik sendt en for kort aflevering tilbage til Jonas Lössl, som dog i sidste øjeblik kom først på bolden og fik sendt et befriende skud af sted.

Efter 23 minutter var det så Danny Olsen til at stjæle billedet i Esbjerg, da han med en sand perle fra omkring 37 meter sendte bolden over Lukas Hradecky og i kassen til 1-0.

Få  minutter senere opstod der en god mulighed til Sylvester Igboun, da han kom først på en aflevering fra Mads Albæk, men uselvisk valgte nigerianeren i højre side af feltet at lægge den på tværs, hvor hjemmeholdet fik afværget.

Esbjerg nåede at blive farlige en enkelt gang mere inden pausen, da Martin Braitwaite på bagerste stolpe fik sat hovedet på et indlæg, men en springende André Rømer, der leverede en stærk indsats på højre back, fik blokeret afslutningen.

I begyndelsen af anden halvleg fik Sylvester Igboun muligheden for at score for tredje kamp i træk, da Rilwan Hassan blev sendt af sted på venstre kanten og fik sendt en god bold på tværs i feltet, hvor Igboun fik en stor mulighed, men han måtte se sin afslutning gå ved siden af målet.

I slutningen forsøgte hjemmeholdet at lægge pres på, men ulvene modstod presset og sikrede sig for tredje gang i træk sejren i Esbjerg, hvor FCM-spillerne fik en fantastisk støtte fra de medrejsende midtjyske fans.

Næste opgave for ulvene er om en uge, når AaB på mandag er gæster på MCH Arena.