06.04.2013, 17:20 | Af: Administrator

Reaktioner på dagens kamp

En samling reaktioner på dagens sejr i Sønderjylland.

”I pausen snakker vi om, at vi skal holde os til vores gameplan. Vi stod lidt skævt placeret i nogle situationer i første halvleg, så det forsøger vi at ændre. Og så sætter vi jagten på 2-0 målet ind.” - Glen Riddersholm til Viasat Sport 1.

”Det føles rigtig, rigtig dejligt. Jeg synes vi har spillet rigtig fint i foråret, og vi vinder fortjent i dag. Vi kommer til nogle store chancer, især i første halvleg. Anden halvleg er lidt mere presset, men det er vigtige point for os. Vi tager en kamp af gangen, og tror selv på, vi er for godet til at rykke ned.” – Morten 'Duncan' Rasmussen

”Det var fantastisk. Det var så vigtigt at vinde den her kamp. Vi står sammen som en enhed i dag, og det betyder utrolig meget.” – Jonas Lössl

”En sejr der giver lidt luft, men vi skal fortsætte. Jeg synes vi har fået lidt mindre i foråret, end vi har spillet til. Men vi henter point nu, og det med nogle unge folk under et stort pres. Det er meget lovende, synes jeg. Vi sender et rigtig, rigtig godt signal i dag.” – Glen Riddersholm