02.04.2013, 21:00 | Af: Administrator

Reserverne strålede mod SIF

Reserveholdet var her til aften særdeles velspillende i storsejren på 7-0 over gæsterne fra Silkeborg IF.

Reserveholdet leverede endnu en gang en pragtforestilling hjemme på EDC Arena, da de her til eftermiddag spillede lokalrivalerne fra Silkeborg IF af banen. Silkeborgenserne stillede på papiret et ganske stærkt hold, der talte navne som Christian Holst, Sune Kiilerich og Christopher Poulsen. Ulveflokken syntes dog uimponeret og leverede en kollektiv magtdemonstration.

- Det er en dejlig dag at være træner. Alle følger taktikken, hele holdet er aggressive efter boldtab og vi giver dem aldrig ro til at bygge noget op, udtaler cheftræner Lars Friis.

Det var svært at sætte en finger på hjemmeholdets præstation, og særligt én spiller gjorde sig ekstra bemærket. Paul Onuachu var her, der og alle vegne, og fra sin position i front scorede han intet mindre end fire flotte mål.

- Der er mange at rose i dag. Jonas Gemmer og Mikkel Frankoch fra ungdomsafdelingen var udvalgt til at styre den centrale midtbane – en opgave de løste rigtig flot. Danny Olsen var, som ældste mand på banen, også med til at skabe ro og var en stor hjælp for de mindre erfarne, forklarer Lars Friis, og fortsætter.

- Vi fører 3-0 til pausen og snakker om, hvor vigtigt det er, vi er på lige fra start i anden halvleg. Silkeborg fik formentlig en skideballe i pausen, så vi måtte ikke give dem chancen for at støde hårdt tilbage. Med to hurtige mål slukkede vi derfor håbet for dem.

Sejren kom aldrig i fare, og med yderligere to scoringer kunne FC Midtjylland derfor gå sejrrigt fra banen med resultatet 7-0. En sejr der vakte stor glæde for ulvene, og gav et kæmpe boost til selvtilliden.

- Der er masser af bevægelse i dag. Vi er gode til at finde hinanden over hele banen, og vi spiller præcis det fodbold vi gerne vil spille. Med hurtigt genpres og mange kombinationer gør vi os selv gode, og leverer flot mod en stærk modstander, slutter en glad Lars Friis.

 

Match facts:

FCM 7 – 0 (3 – 0)

13’ Paul Onuachu
16’ Paul Onuachu
40’ Paul Onuachu
46’ Pione Sisto
47’ Paul Onuachu
63’ Noah Olawale Ojuola
66’ Pione Sisto

Startopstilling:

Jakob HaugaardAndré Rømer, Patrick Banggaard, Noah Olawale Ojuola, Frederik MøllerMikkel Frankoch, Jonas Gemmer, Emmanuel AdebayoPione Sisto, Danny OlsenPaul Onuachu

Udskiftninger:

65’ Lasse Thomsen ind for Danny Olsen
65’ Musefiu Ashiru ind for Mikkel Frankoch
73’ Mikkel Luimes ind for Paul Onuachu
73’ Asger Sørensen ind for Jonas Gemmer
73’ Lucas Hove ind for Pione Sisto