03.04.2013, 14:01 | Af: Administrator

Spilforslag: Der bliver lukket af i Haderselv

Petter Andersson blev med sin 1-0-scoringer matchvinder i ulvenes seneste kamp mod SønderjyskE. Spilxperten.com tror endnu engang, at opgøret ender med under 2,5 mål.

Det er en vigtig kamp i bunden af Superligaen, hvor SønderjyskE kan trække FC Midtjylland med ned i nedrykningsdramaet, mens midtjyderne med en sejr endegyldigt kan spille sig væk fra bunden. De to hold åbnede forårssæsonen på MCH Arena med en kamp, som midtjyderne vandt 1-0. Kampens betydning kan nemt få en betydning for spillet på banen, hvor hverken SønderjyskE eller FC Midtjylland vil risikere noget bagtil. Fire af de seneste fem indbyrdes kampe er endt med maksimalt to scoringer – vi tror, det sker igen.

SønderjyskE er ikke holdet, der tager initiativet og styrer kampene, men derimod et hold, der har det fint med, at modstanderen har bolden, hvor sønderjyderne i stedet kan koncentrere sig om defensiven og lukrere på kontraer. Midtjylland farer næppe fremad fra start uden også at have fokus på bagerste geled. Det ligner derfor på forhånd en ret låst kamp, hvor hverken SønderjyskE eller FC Midtjylland vil risikere at give modstanderen løbeplads bagtil.

Tre af SønderjyskEs fire kampe i år er endt med maksimalt to scoringer, mens man kun er kommet på tavlen i en enkelt kamp. Her blev Silkeborg dog også nedsablet med hele 5-0, hvor specielt Lasse Vibe var i hopla. For Midtjylland er tre af fem kampe endt med maksimalt to scoringer - senest tabte med 1-3 i Farum. Danny Olsen sidder ude med karantæne til denne kamp, og det hæmmer offensiven hos Midtjylland en smule.

Odds 1,80 for maksimalt to scoringer i kampen må betegnes som værende flot betalt. Tager man tilstanden af de forskellige Superliga-baner in mente, så er der ikke lagt op til flot og poleret spil, da græstæppet ovenpå en hård vinter endnu ikke er optimalt. Maksimalt to scoringer i kampen ligner det bedste spil i kampen hos Unibet.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,80 hos UNIBET – SPIL HER >>

Dansk triumf i maj?
18. maj afholdes det europæiske melodi grand prix, og i år er Danmark storfavorit til at nappe sejren med sangen ”Only Teardrops” fremført af Emmelie de Forest. Kunne du tænke dig at spille på Eurovision Song Contest 2013, så har vi samlet de bedste odds og et spilforslag her: Odds på Eurovision Song Contest 2013.