25.04.2013, 07:30 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål mod AaB

Syv mål i de seneste to opgør er status mellem FC Midtjylland og AaB, som tørner sammen mandag aften. SpilXperten.com tror igen på mange mål.

FC Midtjylland og AaB runder Superligarunde nummer 29 af, når de brager sammen mandag aften. Historisk set har de to holds indbyrdes kampe indeholdt masser af mål, og der bør igen i denne kamp være pæne muligheder for mål. Ingen af de to hold kan bruge uafgjort til det helt store, så vi forventer en offensiv omgang fodbold med mindst tre mål.

Begge hold kommer således med opadgående formkurver og fornyet selvtillid, og det ligner derfor også en kamp, hvor begge hold vil jagte de tre point. AaB kan nemlig ligeledes hægte midtjyderne helt af i kampen om 4. pladsen, mens en hjemmesejr vil betyde, at midtjyderne lige pludselig er med i kampen om europæisk deltagelse.

AaB vil igen i denne kamp mangle Rasmus Würtz på midtbanen, som sidder ude med karantæne. Det bør blive en central mangel midt på banen, hvor hjemmeholdet bør kunne drage fordel af Würtz' fravær. FC Midtjylland var ramt på defensiven i den seneste kamp, men flere af de spillere bør vende tilbage her og med en sammenspillet defensiv, så bør fokus rettes endnu mere frem ad banen.

Seneste hjemmekamp for midtjyderne endte med 5-2, og hjemmepublikummet må af samme grund også have skruet forventningerne op til denne kamp. AaB vandt deres seneste udebanekamp med hele 4-3 over OB, hvor det endda også lykkedes at score hele to gange i undertal. De seneste resultater taler altså for mål, og generelt set har de to holds respektive hjemme- og udekampe i denne sæson indeholdt pænt med mål.

For midtjydernes vedkommende er der faldet 11 scoringer i de sidste to hjemmekampe, mens 10 ud af 14 udekampe for AaB er endt med mindst tre scoringer. Med to hold, som spiller med en direkte og meget ligetil spillestil, bør chancerne for mindst tre scoringer være gode.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,85 hos Unibet – SPIL HER >>

Kan du lide online spilleautomater?
Spilleautomater online er gået hen og blevet rigtig populære i Danmark, da du kan vinde meget større gevinster, end hvis du sidder nede på grillbaren og spiller på automater. Derfor har vi lavet en stor oversigt med de bedste casinoer på nettet, der alle tilbyder forskellige danske spilleautomater. På disse kan du vinde op til 10 millioner, hvis du er både heldig og dygtig. Læs vores anmeldelser af online spilleautomater her!