10.04.2013, 11:42 | Af: Administrator

Stor sportslig succes for spillere på FCM Elitefodboldskole

Fire spillere fra årgang 1997 på FCM Elitefodboldskole udtaget til U16 landshold og næste årgang er på vej.

At spillerne, der er en del af FCM Elitefodboldskole og Herning Elite, hører hjemme på øverste hylde i landet, har længe kunnet ses ved selvsyn, når man har været rundt at iagttage spillerne i diverse turneringskampe og stævner.

I denne uge har DBU så også været med til at sætte en tyk streg under dette, idet hele fire spillere fra årgang 1997 på FCM Elitefodboldskole er udtaget til det danske U16 landshold, som fra den 12.- 15. april deltager i en international turnering i Polen. Det drejer sig om Andreas Raahauge fra Vildbjerg SF, der dog i dag spiller i AC Horsens, samt Simon Lyngsø Sterring, der begge tidligere har debuteret i rødt og hvidt. Denne gang er der dog yderligere to lokale drenge, der står overfor en mulig debut, idet Alexander Munksgaard (Vind IF, Vinding UIF, Vildbjerg SF) og Rasmus Nicolaisen (Aulum IF, foto) begge er udtaget til den danske trup.

Danmarks kampe ved den internationale U16 turnering:
12. april kl. 12.00 i Szczecinek, Litauen - Danmark
13. april kl. 19.00 i Kolobrzeg, Polen - Danmark
15. april kl. 11.00 i Kolobrzeg, Danmark - Norge

Flere er undervejs
Så langt er spillerne fra årgang 1998 endnu ikke kommet i DBU-regi, men fra den 17.- 18. april er hele 7 spillere fra regionen udtaget til en træningssamling på DBU U15 Talentcenter 1. Det drejer sig om Mikael Andersson (FCM U15), Nicolai Hust (FCM U15), Nikolaj Kirk (Grønbjerg IF, Spjald IF, Vildbjerg SF, FCM U15), Christian Kold (KLG, FCM U15), Sebastian Lodahl (KLG, FCM U15), Mads Vang (Thyborøn IF, Lemvig GF, FCM U15) samt Andreas Jespersen (Vorgod-Barde Motion og fritid, Holstebro B.).

Et stort tillykke til alle spillere med udtagelsen, men husk drenge, at det kun er et lille skridt på vejen imod Jeres endnu større mål...